Draaideurkasten

Draaideurkasten op kantoor zijn praktisch. Ze zorgen voor de nodige opbergruimte. Kantoorartikelen, ordners, dossiers en andere benodigdheden berg je hierin op. Zo houd je het kantoor geordend en opgeruimd, wat bijdraagt aan productieve medewerkers!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 Product(en)

 1. Boiserie kasten

  Boiserie modulaire boekenkast

  • Modulaire boekenkast
  • Eindeloze mogelijkheden
  • Leverbaar in 2 hoogtes
  • Diverse deuren, kleuren en panelen
  • Levertijd 4-6 weken
  € 1.700,00 Excl. BTW € 2.057,00 Incl. BTW

  Boiserie kasten: stijlvol opbergen

  De Boiserie boekenkasten bieden genoeg ruimte voor boeken en documenten, maar hebben de stijl om ook een stukje decoratie mee te geven aan jouw kantoor. De mogelijkheden van de Boiserie kasten zijn eindeloos, waardoor je altijd een passende oplossing vindt. Qua vorm, qua maat, qua kleur én uitvoering. Laat je eens verrassen door de Boiserie boekenkasten en stel deze geheel naar wens samen in de webshop van OfficeMania!

  Boiserie boekenkast

  Italiaans design
  Modulair kastensysteem
  Levertijd 4-6 weken

  Meer info
 2. Modulair kastensysteem Q4

  Q4 Metalen kasten

  • Metalen kasten
  • Diverse opties en mogelijkheden
  • Modulair kastensysteem
  • Levertijd 4-6 weken
  • 5 Jaar garantie
  € 527,00 Excl. BTW € 637,67 Incl. BTW

  Modern en tijdloos: metalen Q4 kasten

  Voor meer opbergruimte in jouw (thuis)kantoor, zijn kasten nodig! Met de Q4 metalen kasten bouw je zelf je ideale kast. Je kunt kiezen uit diverse uitvoeringen, waardoor je kastruimte creëert die in jouw kantoorruimte past. Diverse maten, diverse dessins. Maak kennis met de Q4 metalen kasten en bestel online bij OfficeMania!

  Q4 metalen kasten

  Diverse maten, structuren en uitvoeringen
  Configureer zelf je kasten!
  Hoogwaardige materialen
  Levertijd 4-6 weken

  Meer info
 3. Q4 melamine kasten voor kantoor

  Q4 melamine kasten

  • Modulair kastensysteem
  • Italiaans design
  • Hoogwaardige materialen
  • Levertijd 4-6 weken
  • 5 Jaar garantie
  € 315,00 Excl. BTW € 381,15 Incl. BTW

  Bouw zelf je ideale kast!

  Voor meer opbergruimte in jouw (thuis)kantoor, zijn kasten nodig! Met de Q4 melamine kasten bouw je zelf je ideale kast. Je kunt kiezen uit diverse uitvoeringen, waardoor je kastruimte creëert die in jouw kantoorruimte past. Diverse maten, diverse dessins. Maak kennis met de Q4 melamine kasten en bestel online bij OfficeMania!

  Q4 melamine kasten

  Diverse maten, structuren en uitvoeringen
  Configureer zelf je kasten!
  Hoogwaardige materialen
  Levertijd 4-6 weken

  Meer info
 4. Libreria boekenkasten voor kantoor

  Libreria modulaire boekenkast

  • Stel zelf je eigen kast samen!
  • Luxe 38 mm dikke modules
  • Eindeloos combineren
  • Diverse deurtjes, panelen en kleuren
  • Levertijd 4-6 weken
  € 2.249,00 Excl. BTW € 2.721,29 Incl. BTW

  Luxe boekenkasten voor kantoor en werkruimte: Q4 Libreria

  Zelf je boekenkast voor kantoor samenstellen? De Q4 Libreria kasten bieden genoeg opbergruimte voor jouw kantoorboeken – en documenten en geven de ruimte een stijlvolle touch. De boekenkasten uit de Q4 Libreria lijn zijn geheel modulair, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt. De verschillende eindpanelen, achterwanden en melamine modules kunnen met elkaar gecombineerd worden zodat je uiteindelijk een kast geheel naar wens hebt. Laat je verrassen door de Q4 Libreria kasten en stel deze eenvoudig samen in de webshop van OfficeMania.

  Q4 Libreria kasten

  Eindeloos combineren
  Italiaans design
  Naar wens te configureren
  Levertijd 4-6 weken
  5 Jaar garantie

  Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 Product(en)

Draaideurkasten die passen in het interieur

Een draaideurkast heeft twee openslaande deuren. Anders dan een kast met schuifdeuren, heeft een draaideurkast ruimte nodig bij het openen. Zet de kast dus op een ruime plek neer, zodat je er gemakkelijk bij kan. Onze kasten zijn in allerlei kleuren en maten leverbaar. Ga voor een lage variant zodat je er een mooie plant kan neerzetten, of ga voor extra veel opbergruimte met een hoge kast. Voor elk kantoor hebben we bij Officemania dus wel de perfecte kast met draaideuren.

Draaideurkasten met softclose systeem

Een moderne draaideurkast is de Pull & Go. Deze kast is er in het mat wit, antraciet en aluminium. Voor welke kleur je ook kiest, je kan de kast een opvallend accent geven met de metalen handgrepen. Deze zijn in zes kleuren leverbaar! Bijvoorbeeld in het blauw, groen en rood. Door de kast zo’n accent te geven zorg je voor een hippe uitstraling van je kantoor. Ideaal is dat de Pull & Go kasten een softclose sluiting hebben en dus nooit hard dichtslaan. Verder hebben ze standaard een slotje met twee sleutels. Alle belangrijke documenten berg je dus veilig op.

Draaideurkast kopen bij Officemania

Heb je wat minder ruimte op kantoor voor een kast? Dan is een roldeurkast  of schuifdeurkast  een goede optie. De deuren van deze kasten schuif je namelijk opzij, waardoor deze kasten minder ruimte nodig hebben. En we hebben bij Officemania nog meer kasten, zoals archiefkasten, hangmappenkasten en lockers. Voor advies bij een draaideurkast kopen, kan je altijd contact opnemen. Bij Officemania zijn we gek op inrichten! Bel ons op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl.