Hangmappenkast

Hangmappenkasten bieden overzichtelijke opbergruimte voor dossiermappen. De hangmappen zet je rechtop in de lades waardoor je snel de gewenste map vindt. De lades van hangmappenkasten zijn honderd procent uittrekbaar. Alle ruimte van de lades kunje dus benutten en alle dossiers zijn gemakkelijk te bereiken. Ben jij op zoek naar efficiente oplossingen voor jouw kantoor? Bekijk dan het assortiment in onze kantoormeubelen webshop!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kast voor dossiermappen

Voor dossiermappen van de formaten A4, folio en quatro zijn hangmappenkasten ideaal. Bij Officemania hebben we dossierkasten in drie varianten: met twee lades, drie lades of vier lades. Het is maar net hoeveel opbergruimte je nodig hebt en welke opstelling je wilt. Want naast één kast met vier lades, kan je natuurlijk ook gaan voor twee kasten met twee lades.

Robuuste metalen dossierladenkast

Onze Triumph dossierladenkasten zijn van hoge kwaliteit. Op deze metalen kasten krijg je maar liefst tien jaar garantie. De constructie is volledig gelast en dus heel robuust. Al je dossiers berg je veilig op, want de kasten zijn centraal afsluitbaar. Standaard worden er twee sleutels bijgeleverd, maar mocht je meer exemplaren willen dan is dat mogelijk.

Een kleur die past in het kantoorinterieur

Om eenheid te creëren in het kantoorinterieur, kun je bij Officemania allerlei kasten laten voorzien van een topblad in een kleur. Zo ook de Triumph hangmappenkast. Tegen een meerprijs kan je kiezen uit veertien houttinten. En hiernaast kies je natuurlijk ook voor de kleur van de kast zelf. Deze is leverbaar in aluminium, zwart, antraciet en wit.

Hangmappenkasten kopen bij Officemania

De Triumph hangmappenkasten zijn bij ons uit voorraad leverbaar. En naast kasten voor hangmappen, hebben we nog meer kasten voor op kantoor. Zoals schuifdeurkasten, akoestische kasten en draaideurkasten. Vragen over onze kasten? Of wil je meer informatie over hangmappenkasten? Bij Officemania helpen we je graag bij een hangmappenkast kopen, want we zijn gek op inrichten! Bel ons op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl.