Ladeblokken

Ladeblokken zijn onmisbaar op een kantoor. Dankzij de wieltjes schuif je een ladeblok gemakkelijk onder je bureau. Hierdoor nemen ze geen extra ruimte in, maar heb je er wel veel opbergruimte bij. Ideaal voor alle kantoorartikelen die je bij de hand wilt hebben. Wil je jouw spullen op kantoor veilig opbergen? Kies dan voor een ladeblok met slot, zodat je jouw spullen veilig achter kunt laten. Bij OfficeMania hebben we diverse ladeblokken in ons assortiment, in diverse designs en kleuren. Neem een kijkje en bestel online!

 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 Product(en)

Ladeblok dat past bij de werkwijze

Ladeblokken hebben eigenlijk altijd wieltjes. De blokken zijn dus verrijdbaar en makkelijk te verplaatsen. Bij Officemania hebben we ladeblokken van verschillende productlijnen, bijvoorbeeld van Neutral, Elite en Nest. De verschillen tussen deze meubels zitten hem in kleine details: het design en de maatvoeringen. Zo is de Neutral  in vier varianten leverbaar. Bijvoorbeeld in een blok met twee lades of een blok met drie lades. De Elite  daarentegen is in maar liefst elf varianten verkrijgbaar: in allerlei verschillende hoogtes en lades. Het is maar net welke werkwijze je hanteert en welk ladenblok daar het beste bij past.

Ladeblok met topblad in een houttint

Bij alle ladeblokken kun je optioneel kiezen voor een topblad. Dit is vooral aan te raden als je het ladenblok niet onder een bureau schuift en de bovenkant dus in het zicht is. De topbladen zijn in diverse kleuren leverbaar, waaronder lichte en donkere houttinten. Bij de Neutral en Elite ladenblokken heb je zelfs de keuze uit veertien tinten! Door voor een van deze kleuren te kiezen, geef je je kantoor een warme uitstraling en kan je ook de bovenkant efficiënt gebruiken. Zet er bijvoorbeeld een plant op!

Extra grote ladenblokken

De Nest ladeblokken zijn er ook in een extra grote variant. Deze XL ladeblokken zijn hoger en breder dan andere ladeblokken. Ze zijn 100 centimeter breed, 45 centimeter diep en 72 centimeter hoog. Hierdoor nemen ze vrijwel de functie van een kast over. Ideaal is dat de twee lades van de XL Nest lekker groot zijn en dus veel ruimte bieden om archiefmappen in op te bergen. En kan je kantoor wel wat kleur gebruiken? Dat zijn de Nest ladeblokken ook een goede keuze. Want het frontpaneel is leverbaar in een ander kleurtje dan de kast, bijvoorbeeld in het blauw, groen of rood. Hiermee maak je de kast opvallend en tot een heus design object in je kantoor.

Bureau of kast met geïntegreerd ladeblok

Zoek je een ladeblok bureau? Eén waarbij het ladeblok geïntegreerd is? Kijk dan eens naar het X8 Officity Hoekbureau. Dit hoekbureau biedt veel werkruimte en heeft aan de linker- of rechterkant een aanbouwblok: een schuifdeurkast of ladeblok. Ook handig zijn de Slide ’n Go kasten, die je helemaal kunt personaliseren met optionele accessoires. Naast legborden en hangmappenframes, is het mogelijk om de kasten aan te vullen met uitrekbare lades met cijferslot.

Ladeblok bureau bij Officemania

Of je nu freelancer bent of op zoek bent naar ladenblokken voor een groot kantoor. Bij Officemania vind je het ideale exemplaar. En we hebben bij Officemania nog meer meubilair voor de broodnodige opbergruimte, zoals draaideurkasten, archiefkasten, hangmappenkasten en lockers. Voor advies bij een ladeblok kopen, kun je altijd contact opnemen. Bij Officemania zijn we gek op inrichten! Bel ons op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl.