Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Op de nieuwspagina van Officemania kun je het laatste nieuws en updates vinden over het bedrift. Hier deelt Officemania regelmatig nieuws, achtergrondverhalen en interviews met medewerkers en klanten.

Door regelmatig deze pagina te bezoeken, blijf je op de hoogte van de nieuwste diensten, producten en ontwikkelingen binnen het bedrijf. Daarnaast biedt de pagina handige tips en informatie over de diensten en producten van Officemania, zodat je altijd de beste keuze kunt maken voor jouw bedrijf.

"Wij zijn gek op inrichten"

Een compleet team staat voor je klaar!

Wij bieden kleurenadvies op maat

OfficeMania biedt kleurenadvies aan om jouw bedrijfsruimte, kantoor of werkplek op een professionele manier in te richter. Het juiste kleurgebruik kan namelijk zorgen voor een prettige werkomgeving en een positieve uitstraling van jouw bedrijf. Onze experts gebem jou advies op maat, waarbij we rekening houden met jouw specifieke wensen en de aard van jouw bedrijf.

Het kleurenadvies van OfficeMania is gebaseerd op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur en design. Met ons kleurenadvies creëren we een harmonieus geheel dat past bij jouw bedrijf en zorgen we voor een prettige en profissionele werkomgeving.

Onze montage is altijd €119,-

Onze montage service is beschikbaar voor alle klanten van OfficeMania, ongeacht de grootte van de bestellung. Zo kunje ook bij kleine bestellingen gebruik maken van onze professionale montage service. Voor het bedrag van €119 euro ben je verzekerd van een vakkundige montage, waarbij we rekening houden met jouw specifieke wensen en behoeften. Laat de montage over aan onze experts en geniet vaan een zoorgeloze aankoop bij Officemania.

Contact
Al 15 jaar een betrouwbare partij

OfficeMania is een betrouwbare partner voor al jouw kantoorbenodigheden. Met jarenlange ervaring in de branche en een groot assortiment aan kwalitatieve producten, bieden we jou de beste oplossingen voor jouw bedrijf. Daarnaast staan wij voor een uitstekende service en snelle levering, zodat je altijd op ons kunt rekenen.

Bij OfficeMania vinden we het belangrijk om transparant te zijn over onze producten en diensten. Daarom bieden we uitgebreide informatie over onze producten, prijzen en leveringsvoorwaarden. Ook zijn we aangesloten bij diverse keurmerken en garanderen we de beste kwaliteit voor onze producten.

Uitgelichte artikelen

 1. INTERVIEW MET COLLEGA MICHEL VAN BEEK

  Even voorstellen: Michel van Beek, commercieel medewerker!

  INTERVIEW MET COLLEGA MICHEL VAN BEEK

  Lees meer
 2. MEER OPBERGRUIMTE OP KANTOOR MET DE KASTEN VAN OFFICEMANIA!

  Kasten op kantoor blijven onmisbaar, we lichten ze even voor je toe!

  MEER OPBERGRUIMTE OP KANTOOR MET DE KASTEN VAN OFFICEMANIA!

  Lees meer
 3. HET ANDERHALVE METER KANTOOR ONDER DE LOEP

  Lees hoe de 1,5 meter samenleving op het kantoor verder moet gaan

  HET ANDERHALVE METER KANTOOR ONDER DE LOEP

  Lees meer