OfficeMania Kantoormeubilair en projectinrichting

Kantoorinrichting voor iedereen

Elk kantoor verdient een prettige uitstraling. Maar wat is dat nu precies? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes voor jouw kantoorinrichting, of ontwerpen zelfs je gehele nieuwe kantoor. Van vloerbedekking, tot complete kantoortuinen, het ontwerp van de nieuwe keuken en het inrichten van een directiekamer of boardroom. GEK OP INRICHTEN! Dat is OfficeMania!

Inspiratie Office Mania

Het beste van twee werelden

Onze website biedt het beste van twee werelden. Enerzijds kun je hier uitstekend terecht als je op zoek bent naar een creatieve, eigentijdse partij met een unieke kijk op project-en kantoorinrichting. Anderzijds geeft onze kantoormeubelen webshop iedereen de mogelijkheid om passend kantoormeubilair te bestellen voor ieder kantoor. Vaak op voorraad en snel geleverd. Handig voor iedereen die al weet wat hij of zij wil. Van ergonomische bureaustoelen tot zit sta bureaus, van akoestische panelen tot aan directiemeubilair: neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment!

Een compleet kantoorinterieur, door een compleet team 

Wanneer je een complete re-styling van je kantoor wil, of een heel nieuwe ruimte gaat betrekken en alles bedacht moet worden, komt om te beginnen onze interieurontwerper en kleurspecialist Kim om de hoek kijken. Kim zorgt ervoor dat alle elementen van een voor jou/jullie passend kantoor worden verwerkt in een geweldig ontwerp. Naast interieurontwerper is Kim ook kleurexpert (slechts een paar mensen in Nederland). Hierdoor zal het ontwerp, behalve functionele invulling ook zeker een mooie balans in kleur bevatten. Geheel afgestemd op de waarden, sfeer en personen binnen jouw organisatie.

Daarnaast is architect Raoul ook nauw betrokken bij de projectinrichting van kantoren. Met zijn kennis, kunde en creativiteit op het gebied van architectuur in utiliteitsbouw, retail, nieuwbouw en herbestemming heeft hij al diverse mooie projecten mogen ontwerpen en uitwerken, die steeds op tijd en binnen budget worden gerealiseerd. In samenwerking met Kim geeft Raoul zowel vorm als kleur aan menig kantoorinterieur!  

Als de ontwerpfase klaar is, moet wel alles geregeld worden. Hier komt Mike om de hoek kijken. Als praktisch ingesteld mens, zal hij zorgen voor een soepele voortgang van het project. Weet hij de balans tussen opdracht en eindresultaat goed te vinden en zorgt hij voor rust bij elke betrokkene in het project.

Achter de schermen

Naast kantoorinrichting- en ontwerp is onze content manager Femke dagelijks bezig met het toevoegen van mooie nieuwe producten aan de webshop, het in de gaten houden van trends en het up to date houden van onze website. Ook zijn we steeds meer actief op social media en wonen we events bij om in ons vakgebied bij te blijven.

Neem contact op met OfficeMania

Kortom: wij als team van OfficeMania zijn er klaar voor. We zijn gek op inrichten en hopen dat jij gek bent op onze ontwerpen! Meer weten over onze werkwijze en wie wij zijn? Neem dan contact op om vrijblijvend de mogelijkheden met ons te bespreken.