Over Office Mania

Elk kantoor verdient een prettige uitstraling. Maar wat is dat nu precies? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes, of ontwerpen zelfs je gehele nieuwe kantoor. Van vloerbedekking, tot complete kantoortuinen, het ontwerp van de nieuwe keuken en het inrichten van een directiekamer of boardroom. GEK OP INRICHTEN! Dat is Office Mania!

Deze shop geeft iedereen de mogelijkheid om passend meubilair te bestellen voor bijna ieder kantoor. Vaak op voorraad en snel geleverd. Handig voor iedereen die al weet wat hij of zij wil.

Inspiratie Office Mania

Een compleet nieuw kantoorinterieur

Maar wanneer je een complete re-styling van je kantoor wil, of een heel nieuwe ruimte gaat betrekken en alles bedacht moet worden. Dan heb je onze Kim nodig. Kim zorgt ervoor dat alle elementen van een voor jou/jullie passend kantoor worden verwerkt in een geweldig ontwerp. Naast ontwerper is Kim ook kleurexpert (slechts een paar mensen in Nederland). Hierdoor zal het ontwerp, behalve functionele invulling ook zeker een mooie balans in kleur bevatten.

Als de ontwerpfase klaar is, moet wel alles geregeld worden. Hier komt Mike om de hoek kijken. Als praktisch ingesteld mens, zal hij zorgen voor een soepele voortgang van het project. Weet hij de balans tussen opdracht en eindresultaat goed te vinden en zorgt hij voor rust bij elke betrokkene in het project.

Neem contact op met OfficeMania!

Kortom: Wij zijn er klaar voor. Durf jij de uitdaging aan om ons je kantoor te laten inrichten?

Wij zijn: GEK OP INRICHTEN, en jij? Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden met ons te bespreken.