Complete kantoorinrichting

Een complete kantoorinrichting draait om gevoel

Een complete kantoorinrichting. Waar denk je dan aan? Bureaustoelen, zit-sta bureaus, een lik verf op de muur… Voor OfficeMania betekent een complete kantoorinrichting meer dan dat. In onze ogen hoort een complete kantoorinrichting een weerspiegeling te zijn van waar jouw organisatie voor staat. Jouw waarden, jouw missie en visie. En in dat opzicht komt er bij een complete kantoorinrichting meer kijken dan alleen een nieuw bureau. Dan kijken we naar kleuren, naar materiaal – en stofkeuzes. Naar indeling en naar: gevoel.  OfficeMania is gek op inrichten, zullen we dat eens bespreken?

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Klik hier en bekijk onze inspiratiepagina!

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

Kantoorinrichting passend bij jouw bedrijf? OfficeMania!

Jouw organisatie staat ergens voor. Je hebt een missie, een visie en je wil professionaliteit uitstralen. Niet alleen in de producten en diensten die je levert. De inrichting van het kantoor moet deze professionaliteit ook over kunnen brengen. Immers, je kunt als bedrijf je zaken nog zo goed op orde hebben, als jouw kantoor dit niet weerspiegelt vormen mensen toch een andere indruk. En dat wil je voorkomen! De vertaalslag maken van het abstracte idee van waar jouw organisatie voor staat, naar een complete kantoorinrichting: dat is de kracht van OfficeMania. Keuzes op het gebied van kantoormeubilair, materialen en kleuren komen bij elkaar en sluiten aan bij jouw bedrijfsvisie en positionering. Passend bij jouw wensen en huisstijl. We werken enkel met de beste mensen uit verschillende vakgebieden: van kleurspecialist en interieurontwerpster tot architect, van kantoormeubelleverancier tot schilder. We zijn betrokken, houden de vinger aan de pols en denken met je mee. Jij tevreden? Dan zijn wij het ook.

De voortgang van project kantoorinrichting

Het ontwerpen en uitvoeren van een nieuwe, complete kantoorinrichting is vaak een veelomvattend project. Of het nu om de herinrichting van een bestaand kantoor gaat, of om een complete verhuizing: er komt gewoon veel bij kijken. OfficeMania zorgt er dan ook voor dat we de regie in handen houden en deze overgangsfase zo soepel mogelijk laten verlopen. Daar zorgt onze projectmanager voor.  Natuurlijk blijven we daarbij continu overleggen en terugkoppelen over de voortgang, het bewaken van de planning en de budgettaire ruimte, of over punten die gaandeweg de aandacht vragen. Tegelijkertijd geven we je desgewenst de mogelijkheid en ruimte die jij nodig hebt om je op de dagelijkse gang van zaken te blijven richten terwijl wij doorgaan met het inrichten van de kantoorruimte, precies in de mate die voor jou het beste werkt. Doorwerken tijdens de verbouwing? Geen probleem, daar zorgen we gewoon voor.

Voordelen van een complete kantoorinrichting door OfficeMania

  • Jouw kantoorinrichting naar een hoger niveau
  • Wij begeleiden het complete project en houden de vinger aan de pols
  • Een kantoorinrichting die weerspiegelt waar jij als bedrijf voor staat
  • Samenwerking met projectmanager, interieurontwerpers, architecten en vakmensen
  • Wij behandelen geen enkel project hetzelfde, we kijken naar waar JIJ behoefte aan hebt
  • Unieke kantoorontwerpen
  • Vrijblijvende offerte!

Laten we eens rond de tafel gaan. Om jouw ideeën te bespreken!

We zouden hier natuurlijk ontzettend kunnen uitweiden over wat een complete kantoorinrichting inhoudt en hoe dit precies in zijn werk gaat. Maar onze ervaring leert dat geen enkel project hetzelfde is en we liever met jou rond de tafel gaan om een plan te maken dat bij jouw ideeën, wensen en bedrijf past. Ben je er dus aan toe om jouw bestaande kantoorruimte te laten inrichten? Neem eens contact op met OfficeMania, vinden we leuk!