Inrichten kantoorruimte

Het inrichten van een kantoorruimte: een vak apart

In onze ogen is het inrichten van een kantoorruimte een vak apart. Natuurlijk kun je zelf aan de slag met een blik verf en een roller. Maar wanneer je jouw kantoorruimte professioneel wilt inrichten, met aandacht voor stof,-materiaal-en kleurkeuze, dan is OfficeMania het adres waar je moet zijn. 

Kantoorruimte inrichten: aanpakken maar!

Wanneer je het inrichten van een kantoorruimte nu eens écht goed wil (laten) aanpakken, dan is het belangrijk dat je met een partij samenwerkt die én jouw wensen kan vertalen naar een ontwerp én dit ontwerp van A tot Z kan realiseren. Omdat we van ‘A tot Z’ altijd wat abstract vinden (immers, het verloop van een project is voor geen enkel bedrijf hetzelfde), gaan we het liefst een keer met jou rond de tafel om te bespreken hoe het inrichten van een kantoorruimte in jouw geval zal verlopen. ‘In jouw geval’, want: jij hebt natuurlijk specifieke wensen, jouw bedrijf wil misschien iets uitstralen of het bedrijfspand biedt bepaalde uitdagingen. Laten we eens kijken hoe we het inrichten van de kantoorruimte kunnen vormgeven!

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Klik hier en bekijk onze inspiratiepagina!

Inrichten kantoorruimte door OfficeMania

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

Van abstract idee naar uniek kantoorontwerp

Als bedrijf wil je je natuurlijk op een bepaalde manier positioneren. Je hebt een goede reputatie, je straalt in je producten en/of diensten professionaliteit uit en wil dit uiteraard in alle bedrijfsactiviteiten laten doorklinken. De inrichting van een kantoorruimte moet dan ook een verlengstuk zijn van waar jij als bedrijf voor staat. De keuzes op het gebied van kantoormeubilair, materialen en kleuren moeten bij elkaar komen en aansluiten op de visie van jouw bedrijf. En dat is precies hetgeen waar we bij OfficeMania goed in zijn. Het vertalen van een abstract idee over bedrijfswaarden- en visie, naar een uniek kantoorontwerp dat hier uitstekend op aansluit.

Voordelen kantoorruimte inrichten door OfficeMania

  • Jouw kantoorinterieur naar een hoger niveau
  • Wij begeleiden het complete project en houden de vinger aan de pols
  • Een kantoorinrichting die weerspiegelt waar jij als bedrijf voor staat
  • Samenwerking met projectmanager, interieurontwerpers, architecten en vakmensen
  • Wij behandelen geen enkel project hetzelfde, we kijken naar waar JIJ behoefte aan hebt
  • Unieke kantoorontwerpen
  • Vrijblijvende offerte! 

Kantoorruimte laten inrichten? OfficeMania bewaakt het project

Omdat het inrichten van een kantoor, of de verhuizing naar een nieuw kantoorpand een veelomvattend project is, zorgen wij er ook voor dat we de regie in handen houden en deze overgangsfase zo soepel mogelijk laten verlopen. Daar zorgt onze projectmanager voor.

Natuurlijk blijven we daarbij continu overleggen en terugkoppelen over de voortgang, het bewaken van de planning en de budgettaire ruimte, of over punten die gaandeweg de aandacht vragen. Tegelijkertijd geven we je desgewenst de mogelijkheid en ruimte die jij nodig hebt om je op de dagelijkse gang van zaken te blijven richten terwijl wij doorgaan met het inrichten van de kantoorruimte, precies in de mate die voor jou het beste werkt. Doorwerken tijdens de verbouwing? Geen probleem, daar zorgen we gewoon voor.


Laten we eens rond de tafel gaan. Om jouw ideeën te bespreken!

We zouden hier natuurlijk ontzettend kunnen uitweiden over wat het inrichten van een kantoorruimte inhoudt en hoe dit precies in zijn werk gaat. Maar onze ervaring leert dat geen enkel project dus hetzelfde is en we liever met jou rond de tafel gaan om een plan te maken dat bij jouw ideeën, wensen en bedrijf past. Ben je er dus aan toe om jouw bestaande kantoorruimte te laten inrichten? Neem eens contact op met OfficeMania, vinden we leuk!