Interieurontwerp voor kantoor

Er komt meer kijken bij een interieurontwerp voor kantoor

Een inmiddels veel gehoorde uitspraak van onze klanten is: ‘goh, bij een interieurontwerp voor kantoor komt toch meer kijken dan ik dacht’. En dat is ook logisch. Het gaat immers niet om een lik verf, een plant en een nieuwe kast. Tenminste, niet als je het interieurontwerp voor kantoor een weerspiegeling wil laten zijn van datgene dat jij als bedrijf, merk of organisatie wil uitstralen. Daar komt vaak toch echt wat meer bij kijken!

Een interieurontwerp voor kantoor als vertaling van jouw wensen

Een interieurontwerp voor kantoor kun je het beste overlaten aan iemand die jouw specifieke wensen kan vertalen naar een concreet plan. Ideeën over waar je als bedrijf voor staat, wat je wil uitstralen of welke identiteit je als bedrijf wil aannemen zijn in de basis natuurlijk vrij abstract. Toch zijn deze elementen essentieel als het gaat om het interieurontwerp van kantoor. Door deze abstracte ideeën te laten vertalen naar je interieurontwerp creëer je uniformiteit, eenheid en rust binnen je bedrijf. Onze interieurontwerpster Kim (tevens kleurspecialist!) neemt je graag mee in de wereld van interieurontwerp en gaat met je in gesprek over jouw wensen, behoeften en ideeën. Maar, niet geheel onbelangrijk: misschien hebben jouw medewerkers ook wel bepaalde behoeften.  Of loop je in je bedrijf tegen bepaalde issues aan waar je een oplossing voor wil hebben. Laten we eens rond de tafel gaan om deze zaken inzichtelijk te maken!

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Klik hier en bekijk onze inspiratiepagina!

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

Een uniek interieurontwerp door OfficeMania

Keuzes op het gebied van kantoormeubilair, materialen en kleuren komen bij elkaar en sluiten aan bij jouw bedrijfsvisie en positionering. Dat is de kracht van een nieuw interieurontwerp voor kantoor door OfficeMania. We werken enkel met de beste mensen uit verschillende vakgebieden: van kleurspecialist en interieurontwerpster tot architect, van kantoormeubelleverancier tot schilder. We zijn betrokken, houden de vinger aan de pols en denken met je mee. Jij tevreden? Dan zijn wij het ook.

Nieuw interieurontwerp voor kantoor? Wij bewaken het project

Omdat een compleet nieuw interieurontwerp of de verhuizing naar een nieuw kantoorpand een veelomvattend project is, zorgen wij er ook voor dat we de regie in handen houden en deze overgangsfase zo soepel mogelijk laten verlopen. Daar zorgt onze projectmanager voor.

Natuurlijk blijven we daarbij continu overleggen en terugkoppelen over de voortgang, het bewaken van de planning en de budgettaire ruimte, of over punten die gaandeweg de aandacht vragen. Tegelijkertijd geven we je desgewenst de mogelijkheid en ruimte die jij nodig hebt om je op de dagelijkse gang van zaken te blijven richten terwijl wij doorgaan met jullie nieuwe kantoorinterieur: precies in de mate die voor jou het beste werkt. Doorwerken tijdens de verbouwing? Geen probleem, daar zorgen we gewoon voor.

Interieurontwerp voor kantoor? Laten we eens rond de tafel gaan!

We zouden hier natuurlijk ontzettend kunnen uitweiden over wat een interieurontwerp van kantoor inhoudt en hoe dit precies in zijn werk gaat. Maar onze ervaring leert dat geen enkel project dus hetzelfde is en we liever met jou rond de tafel gaan om een plan te maken dat bij jouw ideeën, wensen en bedrijf past. Ben je dus toe aan een nieuw kantoorinterieur, ga je verhuizen naar een nieuw kantoorpand of wil je een aparte kantoorruimte inrichten? Neem eens contact op met OfficeMania, vinden we leuk!