Kantoorinrichting: van kantoor tot ideale werkomgeving

KANTOORINRICHTING: EEN VAK APART. EN EEN APART VAK.

Een plant neerzetten, een muur een lik verf geven en een schilderijtje ophangen kan iedereen. Maar wat nu als je de inrichting van je kantoor een weerspiegeling wil laten zijn van datgene wat jij als bedrijf, als merk of organisatie wil uitstralen? Dan komt er toch echt wat meer bij kantoorinrichting kijken.

COMPLETE KANTOORINRICHTING. GEWOON, OMDAT WE GEK OP INRICHTEN ZIJN.

Een nieuw kantoorpand, een kantoorruimte opnieuw inrichten of een touch-up van een vergaderruimte: kantoorinrichting is een vak apart. Een vak dat je het beste aan iemand kunt overlaten die er verstand van heeft. Iemand die jouw specifieke wensen kan vertalen naar een ontwerp van jouw ideale werkplek én dit ontwerp van A tot Z kan realiseren. Omdat we ‘van A tot Z’ een wat vaag begrip vinden, gaan we liever een keer met je in gesprek om te vertellen hoe een dergelijk proces voor het inrichten van kantoorruimtes precies in z’n werk gaat. We kunnen je alvast verklappen: geen enkel project is hetzelfde, omdat ook geen enkel bedrijf en kantoorpand hetzelfde is.

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Klik hier en bekijk onze inspiratiepagina!

Geen producten gevonden voor deze selectie.
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

EEN ABSTRACT IDEE VERTALEN NAAR EEN UNIEK KANTOORINTERIEUR

Een vertaalslag maken van een abstract idee over wat je als bedrijf voor staat, naar een nieuwe kantoorinrichting. Keuzes op het gebied van kantoormeubilair, materialen en kleuren komen bij elkaar en sluiten aan bij jouw bedrijfsvisie en positionering. Dat is de kracht van OfficeMania. We werken enkel met de beste mensen uit verschillende vakgebieden: van kleurspecialist en interieurontwerpster tot architect, van kantoormeubelleverancier tot schilder. We zijn betrokken, houden de vinger aan de pols en denken met je mee. Jij tevreden? Dan zijn wij het ook.

ONZE PROJECTMANAGER BEWAAKT HET VERLOOP VAN HET PROJECT

Omdat een compleet nieuwe kantoorinrichting, of de verhuizing naar een nieuw kantoorpand een veelomvattend project is, zorgen wij er ook voor dat we de regie in handen houden en deze overgangsfase zo soepel mogelijk laten verlopen. Daar zorgt onze projectmanager voor.

Natuurlijk blijven we daarbij continu overleggen en terugkoppelen over de voortgang, het bewaken van de planning en de budgettaire ruimte, of over punten die gaandeweg de aandacht vragen. Tegelijkertijd geven we je desgewenst de mogelijkheid en ruimte die jij nodig hebt om je op de dagelijkse gang van zaken te blijven richten terwijl wij doorgaan met jullie nieuwe kantoorinrichting: precies in de mate die voor jou het beste werkt. Doorwerken tijdens de verbouwing? Geen probleem, daar zorgen we gewoon voor.

NIEUW KANTOORINTERIEUR? LATEN WE EENS ROND DE TAFEL GAAN. OM JOUW IDEEËN TE BESPREKEN!

We zouden hier natuurlijk ontzettend kunnen uitweiden over wat kantoorinrichting inhoudt en hoe dit precies in zijn werk gaat. Maar onze ervaring leert dat geen enkel project dus hetzelfde is en we liever met jou rond de tafel gaan om een plan te maken dat bij jouw ideeën, wensen en bedrijf past. Ben je dus toe aan een nieuw kantoorinterieur, ga je verhuizen naar een nieuw kantoorpand of wil je een aparte kantoorruimte inrichten? Neem eens contact op met OfficeMania, vinden we leuk!