Kantoorinterieur

Een nieuw kantoorinterieur: een vak apart.

Een likje verf, een plant neerzetten of een nieuwe bureaustoel kopen kan in feite iedereen. Maar wat nu als je het kantoorinterieur een weerspiegeling wil laten zijn van datgene dat jij als bedrijf, merk of organisatie wit uitstralen? Dat is toch wel echt een vak apart. En eigenlijk ook wel een apart vak, want bij een nieuw kantoorinterieur komt vaak meer kijken dan je denkt. 

Gek op inrichten: een compleet nieuw kantoorinterieur

Een touch-up van een vergaderruimte, een directiekantoor opnieuw inrichten of een re-styling van een heel kantoorpand: bij een nieuw kantoorinterieur, groot of klein, komt veel kijken. Kleurkeuzes, stofkeuzes, kantoormeubilair en indelingen. Je kunt dit dan ook het beste overlaten aan iemand die jouw specifieke wensen kan vertalen naar een ontwerp én dit ontwerp van A tot Z kan realiseren. Omdat we ‘van A tot Z’ een wat vaag begrip vinden, gaan we liever een keer met je in gesprek om te vertellen hoe een dergelijk proces voor het ontwerpen van een nieuw kantoorinterieur precies in z’n werk gaat. We kunnen je alvast verklappen: geen enkel project is hetzelfde, omdat ook geen enkel bedrijf en kantoorpand hetzelfde is.

OfficeMania kantoorinterieur

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

Een abstract idee vertalen naar een uniek kantoorinterieur

Een vertaalslag maken van een abstract idee over wat je als bedrijf voor staat, naar een nieuw kantoorinterieur. Keuzes op het gebied van kantoormeubilair, materialen en kleuren komen bij elkaar en sluiten aan bij jouw bedrijfsvisie en positionering. Dat is de kracht van een nieuw kantoorinterieur door OfficeMania. We werken enkel met de beste mensen uit verschillende vakgebieden: van kleurspecialist en interieurontwerpster tot architect, van kantoormeubelleverancier tot schilder. We zijn betrokken, houden de vinger aan de pols en denken met je mee. Jij tevreden? Dan zijn wij het ook.

Nieuw kantoorinterieur? Wij bewaken het project

Omdat een compleet nieuw kantoorinterieur, of de verhuizing naar een nieuw kantoorpand een veelomvattend project is, zorgen wij er ook voor dat we de regie in handen houden en deze overgangsfase zo soepel mogelijk laten verlopen. Daar zorgt onze projectmanager voor.

Natuurlijk blijven we daarbij continu overleggen en terugkoppelen over de voortgang, het bewaken van de planning en de budgettaire ruimte, of over punten die gaandeweg de aandacht vragen. Tegelijkertijd geven we je desgewenst de mogelijkheid en ruimte die jij nodig hebt om je op de dagelijkse gang van zaken te blijven richten terwijl wij doorgaan met jullie nieuwe kantoorinterieur: precies in de mate die voor jou het beste werkt. Doorwerken tijdens de verbouwing? Geen probleem, daar zorgen we gewoon voor.

Nieuw kantoorinterieur? Laten we eens rond de tafel gaan. Om jouw ideeën te bespreken!

We zouden hier natuurlijk ontzettend kunnen uitweiden over wat een nieuw kantoorinterieur inhoudt en hoe dit precies in zijn werk gaat. Maar onze ervaring leert dat geen enkel project dus hetzelfde is en we liever met jou rond de tafel gaan om een plan te maken dat bij jouw ideeën, wensen en bedrijf past. Ben je dus toe aan een nieuw kantoorinterieur, ga je verhuizen naar een nieuw kantoorpand of wil je een aparte kantoorruimte inrichten? Neem eens contact op met OfficeMania, vinden we leuk!