Roldeurkasten stel je bij Officemania helemaal naar wens samen. Voor elk kantoor en elke bedrijfstak kan je bij ons dus wel een perfecte roldeurkast kopen. Natuurlijk is het aanschaffen van zo’n kast best lastig. Want deze robuuste kasten gaan jarenlang mee! Een garantie van vijf jaar is eerder regel dan uitzondering. Daarom is het bij een roldeurkast kopen niet verkeerd om het doel duidelijk voor ogen te hebben: wat ga je erin opbergen?

Interieur van de roldeurkast
Als je weet wat je gaat opbergen, is het uitzoeken van het interieur makkelijk. Standaard worden de kasten met legborden geleverd. Dit is ideaal voor kantoorartikelen en ordners. Je bepaalt namelijk zelf hoe hoog je de legborden in de kast plaatst. Maar als je altijd met dossiermapjes werkt, dan is een hangmappensysteem misschien een betere optie. Ga dus na waar je de kast voor wilt gebruiken, want een fijn opbergsysteem werkt efficiënt en komt de productiviteit ten goede!

Exterieur van de roldeurkast
Naast het interieur stel je ook het exterieur van de kast zelf samen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kan je kiezen uit verschillende merken (Ecotec, Acoustic-Line, New Generation, Roll & Go), kleuren en afmetingen. Het is natuurlijk handig als je al precies weet waar de kast komt te staan. Zo kan je gericht een afmeting bestellen. Ook het type kantoor kan doorslaggevend zijn. Voor een open kantoor is een akoestische roldeurkast misschien wel de beste optie. En dan de kleur. Meestal heb je de keuze uit wit, zwart en een grijstint zoals antraciet of aluminium. Eigenlijk zit je met elke kleur goed. Stuk voor stuk zijn het zakelijke kleuren.

Advies bij een roldeurkast kopen
Natuurlijk helpen we je bij Officemania graag bij een roldeurkast kopen. Wij zijn gek op inrichten! En dus kunnen we met je meedenken over de afmetingen, het interieur en de kleur. Bij ons kan je zelfs nóg een stapje verder gaan, door een kleuradvies of interieurontwerp voor jouw kantoor aan te vragen. Neem contact op door te mailen naar info@officemania.nl of ons te bellen op 026-7600170.