Vergaderen

Je bent op zoek naar een prettige vergaderplek. Bij Officemania hebben we een groot assortiment vergadertafels en vergaderstoelen om de vergaderruimte tot een prettige en inspirerende ruimte om te toveren. Mocht je de vergaderruimte helemaal willen opknappen en heb je advies nodig. Ook dan kan je bij ons aankloppen..

Maak vergaderen zo leuk als maar kan

Of je nu een echte vergadertijger bent, of liever zo min mogelijk meetings in je agenda zet, vergaderen hoort er gewoon bij, op elk kantoor. Gelukkig kun je zelfs als je niet van vergaderen houdt met de inrichting van je vergaderruimte zorgen voor een optimaal klimaat om de aandacht te focussen in een aangename atmosfeer. Zo bouw je aan constructief overleg en zorg je er tegelijk voor dat al die overlegmomenten zo positief mogelijk uitpakken. Natuurlijk wil het oog daarbij ook wat, want zeker als er externe partijen bij een vergadering aanschuiven kan het slim zijn om een stevige indruk te maken. Office Mania laat je zien hoe je tijdens het vergaderen smaak, stijl en schwung laat zien met de beste combinatie van vergadertafels, meeting stoelen en boardoom meubilair.

Met aandacht voor je vergaderruimte hou je de aandacht er langer bij

Na een lange dag werken nog even een meeting met je team bijwonen: het is een flinke aanslag op je concentratievermogen. Met de juiste aandacht voor de inrichting van je vergaderruimte zet je de omstandigheden naar je hand, waardoor iedereen langer bij de les blijft. Dat vergroot de kans op een succesvolle vergadering aanzienlijk. Alle reden dus om zorgvuldig te werk te gaan bij het inrichten van je meeting room. Onze vergaderstoelen zijn ontworpen om een ontspannen zithouding te bevorderen zonder al te makkelijk onderuit te zakken. Als je de juiste vergadermeubels combineert met een slimme inrichting van de ruimte, compleet met vergadertafel en het samenspel van licht en akoestiek, dan ben je goed op weg naar je optimale vergaderomstandigheden. Onze specialisten voorzien je graag van interieuradvies, kleuradvies en tips om je ruimte zo in te richten dat alle deelnemers bij binnenkomst al voelen dat er een goed onderhandelingsklimaat heerst bij jou op kantoor. Zo heb je meteen de eerste strategische winst gemaakt, nog voordat de vergadering begint. Neem gerust contact op om onze ervaring in te zetten bij het scheppen van een ruimte waarin vergaderen tot de mooiste uitkomsten, beslissingen en beleidsplannen leidt.