Vergadertafel kantoor

Vergaderen, overleggen, bespreken, brainstormen … Hoe je het ook noemt – je gaat met alle collega’s om de tafel. De vergadertafel kantoor vormt dan ook de spil van het bedrijf. Hier wordt geëvalueerd en vooruit gekeken. Hier ontstaan kansen en nieuwe strategieën.

Een inspirerende vergaderruimte


Elk bedrijf floreert bij succesvolle besprekingen, want met samenwerken kom je verder. Het is daarom niet vreemd om op kantoor extra aandacht te besteden aan het interieur van de vergaderruimte. Door een goede tafel, comfortabele vergaderstoelen en een verrassende decoratie draag je bij aan de creativiteit. Zo ontstaan de beste ideeën!

Inspirerende vergadertafel kantoor

Bij Officemania weten we alles over een goed interieurontwerp voor kantoor. Voor elke ruimte is een vergadertafel met behoorlijke afmetingen enorm bepalend. Daarom hebben we in ons assortiment vergadertafels in verschillende vormen:


Stap voor stap een unieke tafel

Uniek is dat je bij ons alle vergadertafels helemaal naar wens kan samenstellen. Stap voor stap kom je dus tot een unieke én perfecte tafel voor jullie kantoor. Je kiest het frame, de bladkleur en natuurlijk de afmeting. Overweeg bijvoorbeeld de TMEETING 1 vergadertafel. Deze tafel is oneindig te koppelen en dus geschikt voor wel vierentwintig personen! Heb je echter niet zoveel ruimte voor een vergadertafel? Overweeg dan een inklapbare vergadertafel. Zo’n  flexibele projecttafel heeft een handig vouwsysteem, waardoor je hem gemakkelijk in- en uitklapt.

Vergadertafel kantoor online bestellen
Bij Officemania zit je goed als je een vergadertafel voor kantoor wilt bestellen. Natuurlijk hebben we ook vergaderstoelen in allerlei modellen. Net als de tafels, stel je deze helemaal naar wens samen. Wil je graag wat advies bij een vergadertafel kopen voor kantoor? Bij Officemania helpen we je graag, want we zijn gek op inrichten. Bel ons op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl.

Bekijk alle vergadertafels.