Luxe vergadertafel X9

Omschrijving

Prettig vergaderen aan de X9 vergadertafel

Een prettige vergadertafel draagt bij aan inspirerend en effectief vergaderen. Hoewel vergaderen in veel organisaties er nu eenmaal bij hoort, blijkt dat een prettig ingerichte vergaderruimte tot meer inzicht en resultaten leidt. De X9 vergadertafel is leverbaar in drie kleuren fineer en is te combineren met diverse lederen inzetstukken.

Bestel de X9 vergadertafel bij OfficeMania

Wil je jouw directiekantoor een geheel nieuwe uitstraling geven? Kijk dan ook eens naar de rest van het X9 directiemeubilair: het X9 recht bureau en het X9 hoekbureau. Bestel het X9 directiemeubilair eenvoudig online in onze webshop of vraag een offerte aan voor de X9 vergadertafel. Heb je hulp nodig bij het inrichten van jouw kantoor en wil je meer advies inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Beoordelen
Luxe vergadertafel X9
€ 1.928,00 Excl. BTW € 2.332,88 Incl. BTW

De X9 vergadertafel is een zeer stijlvolle aanvulling in menig directiekantoor. Het prachtig opgedikte houtfineer blad, het ranke metalen frame en het verrassende lijnenspel van de conische poten vormen een fraaie eenheid. Bestel de X9 vergadertafel nu bij OfficeMania of vraag een offerte aan.

  • Elm (OG)
  • American Walnut (NA)
  • Ebony (EB)
  • Wit mat (O)
  • Shadow grey (R)

* Verplichte velden

€ 1.928,00 Excl. BTW € 2.332,88 Incl. BTW