Bureaustoel arbo

Jouw bureaustoel met arbo certificering

Een bureaustoel arbo voldoet aan diverse eisen en richtlijnen, om op een gezonde en ergonomische manier te werken. Zeker als jij en je collega’s meerdere uren per dag op een bureaustoel zitten, is het zeer aan te raden een bureaustoel arbo aan te schaffen. Dit houdt voor jou in dat je een goede, ergonomische zithouding aanneemt doordat je de arbo bureaustoel aan jouw lichaam kunt aanpassen en instellen. OfficeMania helpt je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw bureaustoel met arbo certificering. Je kunt onze diverse arbo bureaustoelen direct online bestellen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bureaustoel arbo voorkomt klachten

Hoewel je er misschien niet zo bij stil staat (ofja, ‘zit’!), maar je bureaustoel is eigenlijk het belangrijkste kantoormeubel in jouw kantoorinrichting. Vaak zit je er langdurig op. Zit je daarbij ook nog eens in een verkeerde houding, of is je bureaustoel niet goed ingesteld, dan kan dit voor behoorlijk wat rug,- nek,- en schouderklachten zorgen. Juist om dit soort klachten te voorkomen, is het belangrijk dat je gebruik maakt van een bureaustoel met arbo certificering. Deze bureaustoelen voldoen aan de zogenoemde arbo normering.

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

Bureaustoel arbo - de voorschriften

Wanneer voldoet een bureaustoel aan de arbo eisen? Dat lees je hieronder: 

  • De bureaustoel moet in hoogte verstelbaar zijn;
  • Armleuningen, rugsteun en zitdiepte moeten verstelbaar zijn;
  • De bureaustoel moet veilig en een stabiel op de vloer staan;
  • De bureaustoel moet zwenkwielen hebben en draaibaar zijn.

Voor meer informatie over de Arbo normering adviseren we je even contact met ons op te nemen.

Bureaustoel arbo kopen bij OfficeMania?

Koop jouw bureaustoel arbo nu eenvoudig online in de webshop van OfficeMania. Leverbaar in diverse kleuren, met diverse opties en gemiddeld zo’n 5 jaar garantie! Heb je vragen over arbo bureaustoelen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we kunnen helpen bij het uitzoeken van jouw nieuwe bureaustoel arbo.