Ergonomische bureaustoel tegen rugklachten

Een ergonomische bureaustoel tegen rugklachten? OfficeMania!

Wanneer je veelal zittend werk verricht en merkt dat je hier rugklachten van krijgt, betekent dit dat het tijd wordt voor een goede ergonomische bureaustoel tegen rugklachten. Deze ergonomische bureaustoel tegen rugklachten kan helemaal op jouw lichaam worden ingesteld, waardoor je tijdens het werk op de juiste punten wordt ondersteund. Bij OfficeMania hebben we een speciaal assortiment ergonomische bureaustoelen voor mensen met rugklachten. Bekijk deze ergonomische bureaustoelen tegen rugklachten en bestel eenvoudig online in onze webshop!

Voorkom rugklachten, kies voor een ergonomische bureaustoel

Als je op zoek bent naar een nieuwe bureaustoel vanwege rugklachten, dan kom je er snel achter dat de keuze enorm is. Ergonomische bureaustoelen tegen rugklachten zijn immers verkrijgbaar in een grote diversiteit aan uitvoeringen. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan deze keuze. Een ergonomische bureaustoel tegen rugklachten voorkomt veel fysiek ongemak. Hierop besparen is dus geen verstandige keuze! Laat je daarom adviseren door OfficeMania. 

Ergonomische bureaustoel tegen rugklachten
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 13

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

Waarom een ergonomische bureaustoel tegen rugklachten?

Feit is dat zittend werk achter een bureau enorm belastend kan zijn voor het menselijk lichaam. Ergonomie heeft als doel om het functioneren en de gezondheid van mensen op de werkvloer te verbeteren. Veel mensen nemen een bepaalde zithouding aan om goed op hun computerscherm te kunnen kijken en hun toetsenbord te kunnen bedienen. Wanneer je hierbij geen goede zithouding aan neemt, kan dit behoorlijke gevolgen hebben voor je lichaam en als gevolg hiervan kun je rugklachten ontwikkelen. Eenzijdig werk in een verkeerde houding is dus funest! Een ergonomische bureaustoel voor rugklachten is dusdanig vormgegeven dat deze een juiste zithouding stimuleert.

Wat is een goede bureaustoel voor je rug?

Waarmee moet je rekening houden bij het kiezen van een ergonomische bureaustoel voor rugklachten? We zetten het voor je op een rij. Kies voor een bureaustoel:

  • Waarbij de hoogte van de zitting kan worden ingesteld, waarbij de heupen iets hoger staan dan de knieën
  • Waarbij je de zitdiepte kunt instellen voor een juiste afstand tussen knieholte en zitting
  • Waarvan de rugleuning kan worden ingesteld voor een optimale ondersteuning, eventueel met speciale lendensteun
  • Waarvan je de armsteunen kunt instellen zodat deze op gelijke hoogte staan als het bureau

OfficeMania voor een ergonomische bureaustoel tegen rugklachten

Heb je rugklachten en wil je je laten adviseren over een goede ergonomische bureaustoel om deze klachten te verminderen? Neem dan contact met ons op. Neem gerust ook een kijkje naar ons assortiment ergonomische bureaustoelen ter voorkoming van rugklachten.