Bureau Verlichting

Verlichting is essentieel op kantoor. Alleen met voldoende licht is het prettig werken. Daglicht is het allerbelangrijkste voor happy werknemers. Maar daglicht alleen is niet voldoende om een hele kantoorruimte te verlichten. Daarom is er extra verlichting nodig: hanglampen, staande lampen en bureaulampen. Bij Officemania hebben we designlampen die voldoende licht geven én het kantoorinterieur meteen naar een hoger niveau tillen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 Product(en)

Een tafellamp of bureaulamp?

Heb je extra licht nodig tijdens computerwerk, tekenwerk of ander nauwkeurig werk? In deze gevallen is een bureaulamp de beste keuze. Zo’n lamp neemt namelijk niet veel ruimte in beslag en de lichtbundel laat je ergens gericht op schijnen. Een tafellamp daarentegen geeft diffuus, verspreid licht. Hiernaast neemt een tafellamp meestal meer ruimte in dan een bureaulamp en is zo’n lamp om deze redenen meer geschikt als decoratief item op een tafel, kast of in een vensterbank. 

Hanglampen voor sfeer

Voor in de wachtkamer, bij de receptie of in de kantine zijn hanglampen een mooie optie. Hanglampen zorgen - in tegenstelling tot doorsnee plafondverlichting - voor meer sfeer. Bij Officemania hebben we van het Italiaanse merk Karboxx de metalen hanglamp Mirage of de handgeblazen glazen hanglamp Gout. Deze twee modellen staan tijdloos en elegant in elk interieur. En naast losse hanglampen en bureaulampen, kan je bij ons ook gaan voor één stijl lamp voor het hele kantoor. Neem de productserie Ola of Escape van Karboxx. Deze serie bevat hanglampen, tafellampen en staande lampen in hetzelfde ontwerp. Kenmerkend voor Ola zijn de ronde vormen, kenmerkend voor Escape de metalen banen.

Verlichting voor het hele kantoor bij Officemania

Lastig om een lichtplan te maken voor kantoor? Of om de juiste designlamp te kiezen voor het kantoorinterieur? Bij Officemania geven we graag advies, want we zijn gek op inrichten. En ook kan je bij ons terecht voor een compleet interieurontwerp voor kantoor waarbij we de verlichting meenemen in het ontwerp. Bel ons hiervoor op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl.