Hoge vergadertafels

Staand vergaderen aan een hoge vergadertafel

Wil je op kantoor de mogelijkheid creëren om ook staand te kunnen vergaderen? Dat kan! OfficeMania heeft een ruim assortiment hoge vergadertafels, in diverse maten en uitvoeringen. Combineer deze hoge vergadertafels met hoge kantoorkrukken om toch te kunnen zitten of kies voor een extra grote vergadertafel zonder krukken om er een informele meetingplek van te maken. Wat je wensen ook zijn: neem een kijkje in onze collectie en bestel jouw hoge vergadertafel online bij OfficeMania!

Hoge vergadertafels
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 21

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 21

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

Hoge vergadertafels op de webshop van OfficeMania 

Hoge vergadertafels hebben als functie om een informele , open sfeer te creëren. Hoge vergadertafels hebben gemiddeld een hoogte van 90 - 110cm hoog en kunnen in verschillende maten en vormen worden gemaakt, van ronde en vierkante tafels tot rechthoekige en tonvormige tafels. 

In hoogte verstelbare vergadertafels

Inmiddels ligt in veel kantoren de nadruk op flexibel werken. Geen vaste werkplekken meer, afwisselend thuis en op kantoor werken en afwisseling in (zit)houding. Ook de manier waarop we vergaderen is aan deze trend onderhevig. We willen op andere plekken, in andere vormen kunnen vergaderen. De ene keer zittend, de andere keer staand aan een hoge vergadertafel. Om af te kunnen wisselen tussen staand en zittend vergaderen, is een in hoogte verstelbare vergadertafel ideaal. Deze vergadertafels kun je elektrisch omhoog of omlaag brengen, zodat jij jouw ideale vergaderhoogte kunt instellen.

Hoge vergadertafels bestellen bij OfficeMania

Bekijk nu ons online assortiment hoge vergadertafels en bestel eenvoudig en veilig online in onze webshop. Heb je vragen over deze hoge vergadertafels? Neem dan gerust contact met ons op en bel ons op 026-7600 170 of mail naar info@officemania.nl.