VAN INSPIRATIE TOT REALISATIE

OfficeMania is al meer dan 15 jaar een betrouwbare partij voor interieur -en projectinrichting. Met een rijke ervaring van het leveren van functionele en esthetisch aantrekkelijke meubelstukken voor kantoren, biedt OfficeMania een breed scala aan producten die voldoen aan de behoeften van moderne werkplekken. Onze producten zijn ontworpen met oog voor detail en comfort, waardoor ze ideaal zijn om de productiviteit te verhogen en de werkomgeving te verbeteren. Of je nu opzoek bent naar ergonomische bureaustoelen, stijlvolle zit-sta bureaus of handige kasten. Hieronder vind je enkele van onze tevreden klanten die jou al zijn voorgegaan.

MYCADEMY

NEO HUISARTSEN

GN RESOUND

KUIPER BOUW

TOERISME VELUWE ARNHEM NIJMEGEN

DNA NOTARIS


LAAT JE INSPIREREN DOOR OFFICEMANIA

Laat je inspireren door de projecten van Officemania. Waar de grenzen tussen creativiteit en functionaliteit samensmelten in een opwindende werkomgeving want elk project is weer anders. Onze experts zorgen ervoor dat zowel de esthetiek als de efficiëntie van de kantoorruimte optimaal worden benut. Met een focus op duurzaamheid en technologische integraties, bieden wij oplossingen die niet alleen de manier waarop we werken transformeren, maar ook hoe we denken over onze werkplekken. Van ergonomische bureaustoelen tot complete akoestische werkplekken. Elk project is voor ons weer een nieuwe bron van inspiratie, en iedereen die streeft naar een ergonomische werkplek voor zijn of haar (thuis) kantoor.

KANTOORINRICHTING, EEN AFSPIEGELING VAN JOU BEDRIJF

Bij een kantoorinrichting komt een heleboel kijken, veel meer dan op het eerste gezicht lijkt. Elke keuze, van de indeling van de ruimte tot de kleur van je akoestische wandjes heeft impact op de productiviteit en het welzijn van de werknemers. Het begint bij de basis van een werkplek; kantoorverlichting, ergonomische bureaustoelen en een verstelbaar bureau met de juiste hoogte instelling. Daarbovenop komt de afweging om een akoestisch wandje toe te voegen. OfficeMania houdt altijd rekening met de bedrijfscultuur en de identiteit van jouw bedrijf. Daardoor word het kantoor niet alleen een werkplek, maar een afspiegeling van de waarden en ambities van je bedrijf. 

MONTAGE VAN KANTOORMEUBELS

Of je nou handig bent of niet, het monteren van kantoormeubels kan een hoop tijd en moeite kosten. Vooral als je een gehele werkplek moet aanpakken. OfficeMania biedt jou de optie om je kantoormeubels te laten leveren en te monteren. Ons montageteam zorgt ervoor dat alle producten op de gewenste plek worden gemonteerd.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Ben je nieuwsgierig naar de boeiende projecten die OfficeMania heeft gerealiseerd? We delen graag onze inspirerende verhalen en innovatieve oplossingen met je. Vul eenvoudigweg ons contactformulier in, en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Of het gaat om kantoorinrichting, ergonomische meubels of speciale maatwerkprojecten, we staan klaar om jou vragen te beantwoorden.

 

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.