Davant

DAVANT MAATWERK EN PROJECTMEUBILAIR

Bij OfficeMania zijn we trotse leverancier van Davant, een fabriekant die zich heeft gevestigd met hoogwaardige treinbanken, poefs en meer. Davant staat bekend om hun stijlvolle kantoormeubeloplossingen. 

Davant
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

KANTOORMEUBILAIR OP MAATWERK

Ben jij op zoek naar een bank voor de ontvangstruimte, kantine of gewoon op het kantoor? Bij OfficeMania bieden onze experts niet alleen deskundig advies over de meest geschikte afmetingen voor jouw ruimte, maar kunnen we ook maatwerk leveren, zodat het meubilair perfect aansluit op je specifieke behoeften en wensen.

TREINBANKEN VOOR DIVERSE BRANCHES

Wij hebben de treinbanken van Davant al diverse malen met succes toegepast in diverse projectinrichtingen, waaronder onze meest recente inrichting bij Casus NEO huisartsen. Daar hebben we optimaal gebruik gemaakt van de treinbanken vanwege hun eigenschappen. Ze zijn makkelijk schoon te maken en bieden ook een comfortabele zitervaring en nemen weinig ruimte in beslag. Deze keuze heeft bijgedragen aan efficiënte en functionele inrichting van de wachtkamers waar zowel esthetiek als praktisch gebruik hand in hand gaan.

KANTINEINRICHTING DOOR OFFICEMANIA

Een kantineinrinrichting is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte, het aantal gebruikers, de stijl van de ruimte en hot comfort voor de gebruikers. Het doel is een kantineomgeving te creeëren die functioneel, aantrekkelijk en comfortbal is voor degenen die er gebruik van maken. Heb je door het gebrek aan tijd geen tijd om dit zelf aan te pakken? Laat je dan ontzorgen door het team van OfficeMania.