Bureau met 4 poten

VIERPOOT BUREAUS

Zoals de naam al doet vermoeden heeft een vierpoot bureau vier poten. Het is slechts een van de vele varianten van bureaus die je bij OfficeMania vindt. We hebben daarnaast ook bureaus met T-poten, ringpoten en met wangen. Een vierpoot bureau is vergeleken met deze soorten bureaus een echt no-nonsense bureau.

Dit wil echter niet zeggen dat een vierpoot bureau een ouderwets of oubollig design heeft. Juist het minimalistische design van een vierpoot bureau zorgt ervoor dat je kantoor professionaliteit en moderniteit ademt.

Het design van een vierpoot bureau heeft misschien op het eerste oog veel weg van het design van een gewone tafel, maar als je goed kijkt zijn er zeker verschillen. Ook hebben we daarnaast vierpoot bureaus waarvan de poten niet loodrecht op de grond gericht staan, maar juist schuin onder het bureau. Dit geeft deze vierpoot bureaus nog eens een extra moderne uitstraling. Een vierpoot bureau geeft je veel bewegingsvrijheid.

Bureau met 4 poten
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 23

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

VIERPOOT BUREAUS IN VERSCHILLENDE AFMETINGEN

Vierpoot bureaus vind je bij OfficeMania in verschillende afmetingen en vormen. Zo hebben we naast de standaard rechthoekige bureau maten - 120 x 80 cm, 140 x 80 cm, etc. - ook grote vierpoot bureaus. We hebben vierpoot bureaus die geschikt zijn voor 1 persoon, maar ook vierpoot bureaus die ingezet kunnen worden voor 2 tot 6 personen. Dit is bijvoorbeeld handig als er op kantoor veel samengewerkt wordt. Daarnaast zijn er ook vierpoot bureaus in een hoekbureau opstelling. Hierbij kan je kiezen voor zowel een rechte hoek als een hoek met een afronding. Deze vierpoot hoekbureaus zijn bijvoorbeeld geschikt om in te zetten in de directiekamer en bieden net wat extra ruimte.

VIERPOOT BUREAU BLADKLEUR IN WIT, ZWART, GRIJS OF EIKEN 

Naast de formaten van de vierpoot bureaus kun je ook kiezen uit verschillende soorten bladkleuren voor de vierpoot bureaus. De meeste vierpoot bureaus kun je krijgen met een effen bladkleur als bijvoorbeeld wit, zwart, of grijs. Je kunt echter bij veel bureaus ook kiezen voor een bladkleur met een houtlook. Dit laatste geeft een extra luxe uitstraling aan je vierpoot bureau en zorgt voor een eigen stijl. Bij sommige bureaus kun je zelfs kiezen voor een gelakt blad in een andere kleur of een glazen blad. Hoezo een saai vierpoot bureau?

VIERPOOT BUREAU FRAMES IN VIER KLEUREN 

Over dat frame gesproken, ook de kleur van het frame kun je bij de meeste bureaus zelf bepalen! Bij bijna alle bureaus kan in ieder geval gekozen worden tussen een wit, zwart of grijs frame. Bij sommige bureaus zijn ook andere kleuren mogelijk. In dit geval gaat het vaak om de keuze voor frames in houtkleur of frames gelakt in speciale kleuren. De kleur van het frame doet veel voor de uitstraling van het bureau, en hiermee kun je ook jouw eigen stijl laten zien. Ga je voor het rustige, lichte wit, of juist voor een stoerder, robuuster zwart?

HOOGTES VAN VIERPOOT BUREAUS 

Veel van de vierpoot bureaus die we aanbieden lijken in eerste instantie niet in hoogte verstelbaar te zijn. Echter is niets minder waar. Ook vierpoot bureaus kun je in verstelbare hoogte aanschaffen, zodat je deze comfortabel kunt afstellen naar de door jou gewenste zithoogte. Tevens hebben we een vierpoot bureau dat je volledig kunt verstellen naar stahoogte. Hiermee kan je genieten van het moderne design van een vierpoot bureau en de luxe van een zit-sta bureau. Dit zul je ook niet vaak tegenkomen, gezien de meeste zit-sta bureaus zijn voorzien van een T-poot.

Weet je al welk vierpoot bureau van OfficeMania het wordt? Je schaft het gemakkelijk aan via onze website. We leveren de meeste producten snel uit voorraad.  Ben je zelf niet zo handig met het in elkaar zetten van meubels, of heb je er simpelweg geen tijd voor? OfficeMania beschikt over een eigen montagedienst, die je het werk graag uit handen neemt.  Wil je meer informatie of heb je vragen over onze diensten en producten? Neem dan gerust contact met ons op.