Stroom en data

STROOM- EN DATA OPLOSSINGEN OP KANTOOR

OfficeMania heeft een breed scala aan stroom-en data oplossingen om jouw kantooromgeving optimaal te organiseren. Van stekkerdozen tot kabelgoten en inbouwmodules.

Stroom en data
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

11

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

INBOUWMODULE IN JE VERGADERTAFEL OF BUREAU

De inbouwmodules van OfficeMania bieden een centraal aansluitpunt voor stroomkabels, zoals die van een laptop. Hierdoor kunnen collega's gemakkelijk en vanaf elke zijde van de tafel hun apparaten van stroom voorzien. Ze hoeven niet langer onder het bureau te kruipen of achter kasten te zoeken naar een stopcontact.

Upgrade je vergadertafel met een innovatieve inbouwmodule, ontworpen om de functionaliteit van je vergaderruimte te verbeteren en een naadloze integratie van stroom en data mogelijk te maken.

Onze inbhouwmodules zijn veelzijdig en passen perfect in verschillende vergadertafelontwerpen. Zo heb je eenvoudig toegang tot een stopcontact, usb poort HDMI aansluiting of andere belangrijke aansluitingen zonder te worden gehinderd door rommelige kabels.

Dit bevordert een gestroomlijnde en georganiseerde werkomgeving, waarbij technologie moeiteloos kan worden geïntegreerd in vergaderingen en presentaties.

GECERTIFICEERDE STEKKERDOZEN

Bij OfficeMania hechten we veel waarde aan de veiligheid en kwaliteit van onze producten. Dat geldt ook voor onze gecertificeerde stekkerdozen, deze zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de vereiste certificeringen en normen. Dat betekent dat ze zijn getest op veiligheid en betrouwbaarheid. Zo kun je met onze stekkerdozen gerust al je elektronische apparaten aansluiten, wetende dat ze zijn ontworpen om overbelasting en kortsluiting te voorkomen. 

Wil jij meer informatie over de verschillende inbouwmodules, stekkerdozen of andere data oplossingen? Neem dan contact op!