Vergaderen en Kantine

VERGADERRUIMTE EN KANTINE OPNIEUW INRICHTEN?

Jouw vergaderruimte inrichten? Laat dat maar aan OfficeMania over! Een prettige vergaderruimte zorgt voor effectieve meetings. Het is zelfs uit onderzoek bewezen dat een optimaal ingerichte vergaderruimte bijdraagt aan het succes van een vergadering. Mocht je de vergaderruimte opnieuw willen inrichten en heb je advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. We staan niet alleen voor je klaar met een groot assortiment aan vergaderstoelen en vergadertafels, maar kunnen ook een ontwerp maken voor een nieuwe vergaderruimte!

Misschien is de kantine wel de belangrijkste plek van het bedrijf. Hier wordt samen gegeten, ideeën bedacht en samenwerkingen krijgen vorm in de kantine. Zorg daarom voor een prettige omgeving voor jou en je collega's in de kantine. De kantine inrichting is dan ook zeker iets om aandacht aan te schenken! Het kantinemeubilair van OfficeMania helpt jou om van de kantine in jouw bedrijf een fijne plek te maken.

Vergaderen en Kantine
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 201

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 201

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

DE VERGADERRUIMTE INRICHTEN NAAR JE EIGEN SMAAK EN STIJL

Of je nu een echte vergadertijger bent, of liever zo min mogelijk meetings in je agenda zet, vergaderen hoort er gewoon bij, op elk kantoor. Gelukkig kun je zelfs als je niet van vergaderen houdt met de inrichting van je vergaderruimte zorgen voor een optimaal klimaat om de aandacht te focussen in een aangename atmosfeer. Zo bouw je aan constructief overleg en zorg je er tegelijk voor dat al die overlegmomenten zo positief mogelijk uitpakken. Natuurlijk wil het oog daarbij ook wat, want zeker als er externe partijen bij een vergadering aanschuiven kan het slim zijn om een stevige indruk te maken. Office Mania laat je zien hoe je met het inrichten van je vergaderruimte smaak, stijl en schwung laat zien met de beste combinatie van vergadertafels, meeting stoelen en boardoom meubilair.

MET AANDACHT JE VERGADERRUIMTE INRICHTEN

Na een lange dag werken nog even een meeting met je team bijwonen: het is een flinke aanslag op je concentratievermogen. Met de juiste aandacht voor de inrichting van je vergaderruimte zet je de omstandigheden naar je hand, waardoor iedereen langer bij de les blijft. Dat vergroot de kans op een succesvolle vergadering aanzienlijk. Alle reden dus om zorgvuldig te werk te gaan als je de vergaderruimte gaat inrichten. Onze vergaderstoelen zijn ontworpen om een ontspannen zithouding te bevorderen zonder al te makkelijk onderuit te zakken.

Als je de juiste vergadermeubels combineert met een slimme inrichting van de ruimte, compleet met vergadertafel en het samenspel van licht en akoestiek, dan ben je goed op weg naar je optimale vergaderomstandigheden. Onze specialisten voorzien je graag van interieuradvies, kleuradvies en tips om je vergaderruimte zo in te richten dat alle deelnemers bij binnenkomst al voelen dat er een goed onderhandelingsklimaat heerst bij jou op kantoor. Zo heb je meteen de eerste strategische winst gemaakt, nog voordat de vergadering begint. Neem gerust contact op om onze ervaring in te zetten bij het scheppen van een vergaderruimte waarin vergaderen tot de mooiste uitkomsten, beslissingen en beleidsplannen leidt.

DE KANTINE INRICHTING: HET BELANGRIJKSTE STUKJE INFORMEEL KANTOOROPPERVLAK

Onderschat nooit wat er allemaal tussen de bedrijven door gebeurt, zeker als het om de kantine gaat. Natuurlijk wordt er elke dag van alles gereld bij die befaamde koffieautomaat, maar op het moment dat iedereen even rustig gaat zitten en uit zijn of haar kantoorcoconnetje kruipt komt de creativiteit en de informele overlegsfeer pas echt op gang. Daarom is het goed om stil te staan bij een complete kantine inrichting. Hier komt het hele bedrijf elke dag de energie weer opladen, dus wie voor groei en mooie resultaten gaat mag de inrichting van de kantine zeker niet overslaan.

KANTINETAFELS, BARKRUKKEN, BANKEN EN STOELEN

Je kantine is bij uitstek een ruimte waarin je de creativiteit mag laten stromen. Een kantine inrichting mag prikkelen, inspireren en het gesprek op gang brengen. Je bureaustoel, waarin je elke dag uren doorbrengt, moet een kunstwerk van comfort en ergonomie zijn, maar je kantinemeubilair mag iets speelser worden aangepakt. Daarom zie je ook zoveel leuke designmeubelen in onze collectie. Van frisse barkrukken tot gezellige banken en van lounge stoelen tot statafels: alles kan in een gezamenlijke eetruimte. Misschien wil je wel een setje klaptafels en wat extra stoelen, zodat je de kantine ook kunt omtoveren tot werkruimte of vergaderzaal? De keuze is aan jou, want vanuit onze kijk op projectinrichting en interieuradvies helpen we je graag om alles uit je kantine te halen dat erin zit.

SMAAKVOLLE KANTINESTOELEN MET FUNCTIONELE KENMERKEN

Een kantine is een bijzonder functionele ruimte en een van de sociale hotspots van je bedrijf. Daarom mag de aanpak van je kantine inrichting tegelijk smakelijk en smaakvol zijn. Onze kantinestoelen en kantinetafels zijn van dezelfde hoge kwaliteit als ons bureaumeubilair, maar de uitvoering is frisser en vrolijker, om niet alleen de eetlust, maar ook het gesprek op gang te brengen. Zo combineer je gezelligheid en praktisch design, afgestemd op de stijl van je organisatie en de kenmerken van je eigen gezellige kantine.