Tonvormige Vergadertafels

Ruim assortiment tonvormige vergadertafels

Ben je op zoek naar een tonvormige vergadertafel omdat je net een beetje anders dan anders wil? Dan ben je bij OfficeMania aan het juiste adres. Een ruim assortiment tonvormige vergadertafels, ieder met hun eigen kenmerken en opties. Eén ding hebben deze stijlvolle tonvormige vergadertafels gemeen: ze zijn stuk voor stuk van de allerbeste kwaliteit. Laat je inspireren en bestel jouw tonvormige vergadertafel eenvoudig online in onze webshop.

 

Tonvormige Vergadertafels
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

7

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

Tonvormige tafels op de webshop van OfficeMania

Tonvormige bladen zijn in de vorm van een ton, de tafelbladen hebben een licht gebogen oppervlak dat taps toeloopt naar de randen. De tonvormige tafelbladen zijn ideaal om een warme en uitnodigende uitstraling te creëeren. Bovendien creëren tonvormige tafels een ergonomische werkomgeving en bieden ze meer bewegingsvrijheid tijdens vergaderingen. 

Vergadertafels met houten bladen 

Alle tonvormige vergadertafels in ons assortiment zijn gemaakt van duurzaam en stevig materiaal, waardoor ze een lange levensduur hebben. Ze zijn voorzien van prachtige houten bladen en kunnen eventueel worden afgewerkt met een beschermende melamine toplaag. Deze tafels zijn ideaal voor intensief gebruik in vergaderruimtes of directiekamers, vooral wanneer er regelmatig met grote groepen mensen vergaderd wordt. De afgeronde hoeken van de tonvormige tafels bieden namelijk vaak meer zitplaatsen dan een standaard vergadertafel.

Tonvormige vergadertafel bestellen bij OfficeMania

Bestel nu eenvoudig en snel jouw tonvormige vergadertafel online in de webshop van OfficeMania. Heb je hulp of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 026-7600170 of te mailen naar: info@officemania.nl.