Ovale Vergadertafels

OVALE VERGADERTAFELS: ELEGANT EN FUNCTIONEEL

Een ovale vergadertafel is een absolute aanrader wanneer u functionaliteit met elegantie wilt combineren in de vergaderruimte. OfficeMania heeft diverse ovale vergadertafels in het assortiment. Neem eens een kijkje en ontdek zelf wat de mogelijkheden op het gebied van ovale vergadertafels zijn! Vragen of speciale wensen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Ovale Vergadertafels
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

6

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

VERGADERRUIMTE INRICHTEN MET OVALE VERGADERTAFELS

Een ovale vergadertafel geeft de vergaderruimte een elegante en luxe uitstraling, terwijl de ronde vorm zorgt voor meer zitplaatsen dan een traditionele rechthoekige tafel. Daarom zijn ovale vergadertafels zeer geschikt voor vergaderruimtes waar grotere groepen mensen gebruik van maken.

OVALE VERGADERTAFELS MET VERSCHILLENDE ONDERSTELLEN

OfficeMania biedt ovale vergadertafels aan met verschillende onderstellen, waaronder de Bridge vergadertafels met massief houten poten, ovale vergadertafels met ronde kolompoten voor een extra robuuste uitstraling, en vergadertafels met zowel T-poten als rechte poten. Met ons brede assortiment kun je talloze combinaties bedenken die bij jouw wensen passen!

OVALE VERGADERTAFELS BESTELLEN BIJ OFFICEMANIA

Bij OfficeMania heb je een ruime keuze in tafelbladen, onderstellen, afwerkingen en extra opties voor jouw ovale vergadertafel. Maar heb je hulp nodig bij het inrichten van jouw vergaderruimte of een speciale wens om jouw ovale vergadertafel helemaal naar jouw zin te maken? Dan kun je ons bellen op 026-7600170 of mailen naar info@officemania.nl. We vertellen je graag wat OfficeMania te bieden heeft op het gebied van ovale vergadertafels. Ontdek het zelf en bestel eenvoudig online!