Hoekbureaus

HOEKBUREAU KOPEN?

Heb je extra ruimte nodig maar wil je geen eindeloos breed bureau hebben, of past dat niet goed in je kantoor? Denk dan ook eens aan een hoekbureau voor je kantoor! 

Een hoekbureau bestaat uit een regulier rechthoekig bureau met een aanbouw, welke je kunt gebruiken om bijvoorbeeld een printer, scanner, of brievenbak neer te zetten zonder dat je ruimte kwijt bent op het hoofdgedeelte van je bureau of een extra meubel nodig hebt.

Bij OfficeMania zijn er verschillende soorten hoekbureaus te vinden, van hoekbureaus met een blad uit een deel tot hoekbureaus met een los tweede blad. Ook zijn er hele sets beschikbaar waarbij een ladekast reeds ingebouwd is.

Hieronder zullen we de verschillende soorten hoekbureaus toelichten, en de keuzes uitlijnen die je kunt nemen bij het kopen van een hoekbureau voor je kantoor.

Hoekbureaus
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 19

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

STIJLVOLLE HOEKBUREAUS  OPTIES 

Bij OfficeMania bieden we diverse kleuren en designs aan, zodat je altijd een hoekbureau kunt vinden dat past bij de inrichting van jouw kantoor. Of je nu de voorkeur geeft aan een strak wit bureau voor een licht en ruimtelijk gevoel, of een elegant zwart bureau voor een meer formele uitstraling, wij hebben de juiste opties voor jou.

FLEXIBELE AFMETINGEN

 Onze hoekbureaus zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw kantoorruimte en behoeften. Of je nu een groot bureau nodig hebt voor multitasking of een compact bureau voor een kleinere ruimte, wij hebben diverse opties beschikbaar.

MAATWERK EN INDELINGSOPTIES 

Je kunt zelf bepalen aan welke kant van de hoekbureaus je de aanbouw wilt hebben, afhankelijk van de beschikbare ruimte en de gewenste indeling van de kantoorruimte. Of je nu een bureau tegen de muur wilt plaatsen of juist in het midden van de ruimte, wij bieden maatwerkopties om aan jouw behoeften te voldoen.

COMFORTABELE WERKOMGEVING 

Naast standaard hoekbureaus bieden we ook verstelbare opties aan, zoals in hoogte verstelbare en zit-sta bureaus. Deze bieden extra comfort en flexibiliteit tijdens het werken, zodat je de werkhoogte kunt aanpassen aan jouw voorkeuren en ergonomische behoeften.

ADVIES EN ONDERSTEUNING 

Indien je verdere vragen hebt of graag meer informatie wenst over onze hoekbureaus, staan onze deskundige teamleden klaar om je te assisteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor gepersonaliseerd advies en ondersteuning bij het vinden van het ideale hoekbureau voor jouw kantoorinrichting. 

We zijn er om je te helpen bij elke stap van het proces, van selectie tot levering, om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt voor jouw behoeften.