Hoekbureaus

HOEKBUREAU KOPEN?

Heb je extra ruimte nodig maar wil je geen eindeloos breed bureau hebben, of past dat niet goed in je kantoor? Denk dan ook eens aan een hoekbureau voor je kantoor! 

Een hoekbureau bestaat uit een regulier rechthoekig bureau met een aanbouw, welke je kunt gebruiken om bijvoorbeeld een printer, scanner, of brievenbak neer te zetten zonder dat je ruimte kwijt bent op het hoofdgedeelte van je bureau of een extra meubel nodig hebt.

Bij OfficeMania zijn er verschillende soorten hoekbureaus te vinden, van hoekbureaus met een blad uit een deel tot hoekbureaus met een los tweede blad. Ook zijn er hele sets beschikbaar waarbij een ladekast reeds ingebouwd is.

Hieronder zullen we de verschillende soorten hoekbureaus toelichten, en de keuzes uitlijnen die je kunt nemen bij het kopen van een hoekbureau voor je kantoor.

Hoekbureaus
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 19

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

KIES EEN HOEKBUREAU IN HET WIT OF EEN ANDERE KLEUR

Een bureau maakt hoe dan ook een groot onderdeel uit van je inrichting. Een hoekbureau is daarnaast een grote blikvanger in je kantoor. Daarom is het belangrijk dat je een kleur kunt kiezen voor je hoekbureau die past bij jouw kantoorinrichting. Bij OfficeMania kun je kiezen uit verschillende blad-en frame kleuren voor je hoekbureau, zodat je altijd een combinatie kunt maken die past bij de rest van je kantoor interieur. Heb je een interieur met veel natuurlijk licht en kleuren? Kies dan bijvoorbeeld voor een mooi wit hoekbureau. Een wit hoekbureau weerkaatst het licht en zorgt ervoor dat de ruimte niet te snel vol voelt.

Bovendien zorgt de witte kleur van het hoekbureau voor een opgeruimd gevoel vanwege het extra strakke uiterlijk.Heb je een donkerder kantoor, of een kantoor met veel industriële meubelen? Dan staat een hoekbureau in het zwart juist extra elegant. Met een zwart hoekbureau maak je een sterk statement, en straalt elegantie en klasse uit. Een zwart hoekbureau staat goed tegen een donkere muur, of juist midden in de ruimte voor een executive uitstraling. Naast effen kleuren voor het bureaublad kun je bij OfficeMania ook kiezen uit een ruime collectie bureaubladen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bureaublad met een eiken houtnerfstructuur of een krasbestendig Fenix oppervlak.

HOUTEN HOEKBUREAUS

Hoewel de meeste van de bureaubladen van onze hoekbureaus gemaakt zijn van melamine, zijn er ook een aantal bureaus waarbij je kunt kiezen voor een bureaublad van houtfineer. Zo’n houten hoekbureau straalt extra luxe uit en geeft daarnaast ook nog meer klasse aan het toch al chique uiterlijk van je hoekbureau. Kies je voor een donker houten hoekbureau of voor een licht houten hoekbureau? Ga je voor een hoekbureau met massief houten bureaublad of voor een hoekbureau met een melamine bureaublad met hout print? Welke keuze je ook maakt, houten hoekbureaus zijn een echte blikvanger voor je kantoor en stralen altijd elegantie uit.

ONZE HOEKBUREAUS ZIJN ER MET VERSCHILLENDE AFMETINGEN

Omdat niet iedere kantoorruimte hetzelfde is en niet alle werkzaamheden uitgevoerd worden op een bureau met dezelfde maat, zijn ook onze hoekbureaus er met verschillende afmetingen. Een groot hoekbureau is handig als je veel dingen tegelijk doet en optimaal gebruik wilt maken van de ruimte in je kantoor zonder meerdere verschillende kantoormeubelen neer te hoeven zetten. Een groot hoekbureau kun je in een hoek van de ruimte zetten, of je kunt het gebruiken om een natuurlijk onderscheid te maken tussen het werkgedeelte van je kantoor en bijvoorbeeld een vergader gedeelte.

Heb je niet veel extra ruimte nodig, of wil je een subtielere hoek aan het bureau? Dan kun je ook kiezen voor een kleiner hoekbureau. Bij veel hoekbureaus kun je zelfs zelf aangeven hoe groot of klein de aanbouw moet zijn. Vraag ons naar de mogelijkheden voor maatwerk. Je begint hierbij met het kiezen van de maat van het reguliere bureau waar de aanbouw aanzit. Kies je voor een hoekbureau van 120 x 80 cm, of heb je een hoekbureau van 200 x 100 cm nodig voor je werkzaamheden? Het vaste gedeelte van het bureau is in veel maten verkrijgbaar. Daarna kies je het formaat van de aanbouw. Bij sommige bureaus kan je hier kiezen voor een identieke grootte als dat van het vaste bureau, zodat je een groot symmetrisch bureau creëert. Je kunt echter ook kiezen voor een smaller en korter gedeelte aan je hoekbureau. Zo stel je het perfecte bureau samen voor jouw ruimte.

HOEKBUREAU LINKS OF RECHTS

Naast de keuze voor de kleur en grootte van je hoekbureau kun je ook zelf kiezen aan welke kant van het bureau je de aanbouw wilt hebben, rechts of links. Zet je het bureau tegen een muur, dan is er vaak maar een manier waarop je de aanbouw kunt plaatsen. De keuze voor een hoekbureau met een hoek naar rechts of een hoek naar links is dus afhankelijk van waar je het bureau gaat plaatsen. Ben je hier nog niet helemaal zeker over? Dan kun je bijvoorbeeld met tape op de grond markeren hoe de hoek er uit zou zien als deze links of juist rechts zou hebben.

Op deze manier kun je visualiseren hoe de verschillende hoeken van het hoekbureau de flow van de ruimte beïnvloeden. Gaat de hoek in de weg zitten als je op de normale wijze door de ruimte beweegt, of vormt deze juist een comfortabel en natuurlijk geheel als hij op een bepaalde plek zit? Denk goed na wat voor jou het beste zal werken voor je je hoekbureau koopt.

VERSTELBARE HOEKBUREAUS

Bij een hoekbureau zie je misschien een log en massief bureau voor je, dat allesbehalve flexibel is voor verschillende werkwijzen, maar dat hoeft niet zo te zijn! Bij OfficeMania verkopen we namelijk ook in hoogte verstelbare hoekbureaus en zit sta hoekbureaus.  Een verstelbaar hoekbureau geeft je de mogelijkheid om het bureaublad naar een bereik van verschillende werkhoogtes te brengen om er zo voor te zorgen dat de werkhoogte altijd optimaal is voor jou. De elektrisch in hoogte verstelbare zit sta hoekbureaus hebben een groot instelbereik, die het mogelijk maken om de hoogte voor zittend en staand werk aan te passen.

Echter vind je bij OfficeMania ook een aantal hoekbureaus die volledig verstelbaar zijn van zithoogte naar stahoogte en terug. Zo krijg je het beste van twee werelden, met extra ruimte en het comfort van een bureau waar je zittend werken kunt afwisselen met staan. Ben je benieuwd naar de verschillende opties of heb je nog vragen over onze hoekbureaus? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.