Vloermatten

BESCHERM UW VLOER MET EEN STOELMAT OF VLOERMAT

Een stoelmat beschermt je harde of zachte vloer tegen beschadigingen van de wielen van een bureaustoel. Kies daarom een stoelmat voor een harde vloer als u parket, laminaat of bijvoorbeeld linoleum heeft liggen. En kies een stoelmat voor een zachte vloer als u bijvoorbeeld tapijt heeft liggen.

Vloermatten
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

2

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

ONTDEK DE VOORDELEN VAN EEN VLOERMAT ONDER JE BUREAUSTOEL

De stoelmatten van OfficeMania zorgen voor de bescherming van vloeren. Zo voorkom je slijtage en krassen die kunnen ontstaan door het schuiven van bureaustoelen. Hierdoor blijft je vloer langer mooi en bespaar je kosten voor eventuele reparaties en/of onderhoudskosten. 

STOELMAT VOOR HARDE VLOER  & STOELMAT VOOR TAPIJT

Heb jij een harde vloer zoals: hout, laminaat of tegels? Dan is een stoelmat voor een harde vloer de juiste keuze. Deze matjes bieden een glad oppervlak waarop je bureaustoel gemakkelijk kan rollen en bewegen, waardoor je zonder enige moeite kan verplaatsen. Heb jij een vloet met tapijt? Dan is het belangrijk om een stoelmat te kiezen die slijtage van het tapijt voorkomt of je stoel komt vast te zitten of moeilijk is te verplaatsen. 

Bij OfficeMania vind je de juiste stoelmatten voor een scherpe prijs! Dus ben jij op zoek naar een vloermat van kwaliteit? Bestel dan direct de vloermat bij Officemania of neem contact op met één van onze adviseurs.