Mara

MARA KANTOORMEUBILAIR 

Mara is een toonaangevend Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van innovatieve, esthetische en functionele meubelstukken voor verschillende toepassingen, waaronder kantoren, horecagelegenheden en meer. Vanwege het ruime assortiment en toepasbaarheid in diverse branches is Mara een betrouwbare fabrikant voor hoogwaardige meubeloplossingen. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Brescia, Italie, een regio die bekend staat om zijn traditie in meubelproductie en design. Met een focus op duurzaamheid en kwaliteit streeft mara ernaar om meubelstukken te produceren die voldoen aan de hoge normen van Italiaans vakmanschap en design.

Mara
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

2

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

MARA KANTOORMEUBILAIR IN DE WEBSHOP VAN OFFICEMANIA

Mara is een historisch Italiaans merk en staat bekend om de productie van innovatieve, esthetische en functionele sustemen en meubelelementen voor kantoor, gemeenschap en het dagelijkse leven. Dankzij rigoureus en doordacht onderzoek, gecombineerd met gevanceerde productietechnieken, voert Mara alle productiefasen uit binnen haar eigen productielocatie in Brescia. Dit omvat alles van lasercutting tot lassen, buigen en schilderen.