Zit-Sta bureaus

DE BESTE ZIT-STA BUREAUS KOOP JE BIJ OFFICEMANIA

Op zoek naar een goed, betrouwbaar zit sta bureau voor je werkplek? Bij OfficeMania vind je een ruim assortiment van de beste zit-sta bureaus. Onze mooie zit-sta bureaus kun je online kopen. Ze worden snel geleverd en als je liever niet zelf wilt monteren beschikken we ook over een eigen montagedienst.

Zit-Sta bureaus
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 32

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 32

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

ZIT-STA BUREAUS IN VERSCHILLENDE AFMETINGEN

Spreid je je werkspullen graag om je heen uit, of heb je niet zoveel ruimte nodig aan je bureau? De zit-sta bureaus van OfficeMania zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Een van de grootste maten die we aanbieden is het zit sta bureau met een formaat van 200 x 100cm. Dit is ideaal als je tijdens je werk veel ruimte nodig hebt, bijvoorbeeld voor een grote bureauplanner, of als je met 2 of 3 extra schermen werkt aan je bureau.

Een maat kleiner vind je zit sta bureaus van 180 x 90 cm. Met een groter bureau zorg je dat je je benodigde apparatuur zoals een scanner of printer bij de hand kunt houden zonder dat je werkplek daardoor te krap is. De meest gangbare afmeting voor een bureau is 160x80cm, gemiddeld genomen heb je dan altijd genoeg ruimte voor 2 beeldschermen, een laptop en overige bureauaccessoires

Wil je graag flexplekken inrichten voor je werknemers, of heb je zelf minder ruimte voor je bureau? Dan vind je bij OfficeMania ook zit sta bureaus van 140 x 80 en 120 x 80. Door de wat compactere maat zijn deze zit sta bureaus zeer geschikt om bijvoorbeeld een kantoortuin mee in te richten, of om te gebruiken in kleinere kantoren. Ook als je tijdens je werk weinig ruimte nodig hebt en niet veel extra apparatuur gebruikt is een kleiner bureau voldoende.

Mede door het gebruik van grotere beeldschermen is het arbo advies om een bureau met een diepte van 80 cm te kiezen. Zo kun je de optimale afstand tussen beeldscherm en bureaustoel creëren.

DE VERSCHILLENDE (FRAME) KLEUREN VAN ONZE ZIT-STA BUREAUS

Hoewel een bureau natuurlijk primair een functioneel kantoormeubel is, hoeft dat niet te betekenen dat het niet ook mooi kan zijn! De zit sta bureaus van OfficeMania zijn dan ook in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar.

Zo zijn er zit-sta bureaus met een t-poot frame, maar ook zit sta bureaus met vier poten, zoals een traditionele tafel. Ook zijn er bureaus met een frame dat poten in een A-vorm heeft.

De frames van de zit-sta bureaus van OfficeMania zijn in vier kleuren verkrijgbaar, afhankelijk van het model. Zo zijn er zit sta bureaus met een wit frame, zit sta bureaus met een zwart frame en zit sta bureaus met een grijs aluminium en antraciet onderstel

Het voordeel van een wit frame is dat de lichte kleur ervoor zorgt dat stof op het frame minder goed zichtbaar is, en tevens zorgt het optisch voor een ruimtelijker beeld. Daardoor is een ruimte met witte bureaus erin vaak optisch een grotere ruimte.

Een zwart frame daarentegen zorgt voor een stoere look en staat goed in een wat donkere, industriële inrichting. Zwart is een kleur die past bij eigenlijk alle andere kleuren, en zal dus goed staan op iedere ondergrond en in elke ruimte.

Grijs zit er niet alleen qua kleur middenin, ook qua stijl en gebruik zit grijs midden tussen wit en zwart. Het is inzetbaar in een stoer interieur, al geeft het een kalmere uitstraling dan zwart. Het is ook in lichte interieurs een mooi contrast, maar geeft een minder ruimtelijke uitstraling dan volledig wit.

Een antraciet onderstel heeft een zelfde stoere uitstraling als een zwart frame, maar oogt net iets vriendelijker. Ook bij een antraciet onderstel zijn alle kleuren bureaubladen te combineren.

MET SLINGER VERSTELBARE ZIT-STA BUREAUS

Zit sta bureaus hebben een speciaal mechaniek in de poten wat ervoor zorgt dat het bureaublad omhoog en omlaag bewogen kan worden, waardoor je het precies kunt afstemmen op de juiste hoogte om zittend of staand te werken. Een van de manieren waarop je deze mechaniek aan kunt sturen is met een slinger.

Het voordeel van een zit sta bureau dat met een slinger in hoogte verstelbaar is, is dat je geen elektriciteit nodig hebt om de hoogte aan te passen. Dit is handig als je bureau niet dicht in de buurt van een stopcontact staat, of als je liever geen draden over de vloer laat lopen.

Met een slinger verstelbare bureaus hebben vaak een minder grote verstelbaarheid dan een elektrisch verstelbaar bureau. Je past de hoogte precies aan naar wat voor jou het fijnst werkt op dat moment, waarna de slinger vaak te verstoppen is onder het bureaublad. Hierdoor zie je op het eerste oog niet eens dat het zit sta bureau verstelbaar is, en ziet het geheel er extra gestroomlijnd uit.

ZIT STA HOEKBUREAUS

Naast zit sta bureaus met de klassieke rechthoekige vorm van het bureaublad, vind je bij OfficeMania ook zit sta hoekbureaus. Deze bieden je al het comfort van een zit sta bureau, met de handige vorm van het hoekbureau.

De zit sta hoekbureaus van OfficeMania zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen waarbij je ook je eigen formaat bureau kunt samenstellen, met verschillende maten voor de twee stukken van de hoek. Ook kun je kiezen uit verschillende samenstellingen van frame kleur en blad kleur, om precies dat bureau te maken dat past bij jouw wensen.

Zit de gewenste afmeting van het bureau er niet bij? vraag dan naar de mogelijkheden van maatwerk bureaubladen. Wij leveren maatwerk tegen een beperkte meerprijs.

ELEKTRISCHE ZIT-STA BUREAUS

Een andere manier om het mechaniek van zit-sta bureaus aan te sturen vind je bij elektrische zit-sta bureaus. Deze bureaus zijn aangesloten op een stopcontact waardoor je met een elektromotor het bureau kunt verstellen. Hierdoor kun je met één druk op de knop het bureau verstellen van je zithoogte naar je stahoogte en vice versa. Wat voor zit-sta bureau je ook kiest, bij OfficeMania krijg je gegarandeerd hoge kwaliteit.