Wachtkamerbanken

COMFORTABELE WACHTKAMERBANKEN

Wachtkamerbanken maken het wachten in een wachtkamer aangenaam. Met zo'n bank in de wachtkamer bied je mensen comfort en het gevoel dat ze welkom zijn. En hiernaast geef je de wachtkamer een goede uitstraling. Belangrijk, want deze ruimte is toch het visitekaartje van het bedrijf. Een goede wachtkamerbank in de hal of wachtkamer is dus geen overbodige luxe.

Wachtkamerbanken
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 13

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

WACHTKAMERBANKEN: POSITIEVE INDRUK VAN HET BEDRIJF

Omdat de wachtkamer een plek is waar mensen behoorlijk wat tijd doorbrengen, kan deze er maar beter goed uitzien. Want je klanten of patiënten nemen de ruimte helemaal in zich op. Hun beeld bij de wachtruimte vormt het beeld van jouw bedrijf. Met een frisse uitstraling zorg je dat dit beeld positief is. Onze wachtkamerbanken dragen hieraan bij dankzij hun frisse kleuren en verrassende design.

COMFORTABELE TREINBANKEN

De treinbanken bij OfficeMania zijn de ideale keuze voor elke kantoor- of kantineruimte, dankzij hun buitengewone eigenschappen. Deze banken zijn niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol, waardoor ze naadloos in elke moderne omgeving passen. Bovendien zijn treinbanken zoals Ben makkelijk te reinigen en te onderhouden, wat essentieel is voor drukbezochte ruimtes. Bekijk hoe we treinbanken hebben gebruikt bij de kantoorinrichting van NEO huisartsen.

WACHTKAMERBANKEN BIJ OFFICEMANIA

Naast banken voor in de wachtkamer, hebben we bij OfficeMania ook wachtkamerstoelen. Deze zijn ideaal voor als je net wat minder ruimte hebt. Kleed de wachtkamer of de hal ook aan met veel groen; bloemen, planten of kleine boompjes. Geef je klanten of patiënten wat te lezen en presenteer deze overzichtelijk in onze tijdschriftrekken. Zo maak je van de wachtkamer een plezierige plek om te zijn. Bij OfficeMania helpen we je graag bij het aanschaffen van wachtkamerbanken, want we zijn gek op inrichten. Bel ons op 026 -7600170 of mail naar info@officemania.nl