Ronde Vergadertafels

Sfeer in de vergaderruimte: ronde vergadertafels

Een ronde vergadertafel geeft sfeer en uitstraling aan jouw vergaderruimte. Het is vaak net wat informeler en huiselijker dan de meer standaard vergadertafels. Bij OfficeMania hebben we een ruim assortiment ronde vergadertafels met zorg en aandacht samengesteld. Van sfeervolle houten vergadertafels, tot strakke metalen vergadertafels. Laat je eens inspireren en bestel online jouw ronde vergadertafel bij OfficeMania!

Ronde Vergadertafels
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

9

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

Ideaal voor een informele meeting

Ronde vergadertafels zijn zeer geschikt om een meer open vergaderopstelling te creëren. Ze hebben een meer vriendelijke karakter dan de standaard rechthoekige vergadertafels, omdat iedereen rond de tafel zit en elkaar aan kan kijken. Dit geeft vaak een wat informeler, huiselijker karakter tijdens de meeting. 

Afmetingen en kleuren van ronde vergadertafels

Bedenk voordat je een ronde vergadertafel gaat bestellen, hoeveel personen er gemiddeld plaatsnemen tijdens jullie meetings en welke vergaderstoelen hierbij passen. Op deze wijze kun je rekening houden met de juiste afmetingen van jouw ronde vergadertafel. Daarnaast zijn onze ronde vergadertafels verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen, voor ieder wat wils!

Ronde vergadertafel bestellen bij OfficeMania

Bestel nu eenvoudig en snel jouw ronde vergadertafel online in de webshop van OfficeMania. Heb je hulp of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 026-7600170 of te mailen naar: info@officemania.nl. <