Monitorarmen

MEER RUIMTE OP JE BUREAU MET EEN HANDIGE MONITORARM

Wil je meer ruimte op je bureau? Kijk dan eens naar de monitorarmen bij OfficeMania. Heel handig en geschikt voor bijna elk beeldscherm. Monitorarmen zijn ideaal om de hoogte van je beeldscherm (of beeldschermen) op de juiste wijze in te stellen, zodat je op ergonomische wijze achter je bureau kunt werken. Neem eens een kijkje en neem bij vragen gerust contact met ons op!

Monitorarmen
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

9

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

MONITORARMEN VOOR ELK SCHERM OP KANTOOR

De tijd die een gemiddelde kantoormedewerker doorbrengt door naar een beeldscherm te kijken is aanzienlijk. Steeds meer werk speelt zich af op een digitaal en virtueel vlak, dus we ontkomen er niet aan om daar computerschermen voor te gebruiken. Zelfs met de platte schermen die we tegenwoordig ter beschikking hebben betekent dat een flinke aanslag op de ruimte die je bureau je biedt. Monitorarmen zijn hier een mooie uitkomst voor. Een zwevend beeldscherm is gemakkelijk te verplaatsen, neemt fysiek en visueel minder plek in op kantoor, en kan eenvoudig worden afgesteld op precies de goede kijkhoek en werkhoogte, ook als er verschillende mensen mee moeten werken.

NOG MEER FLEXIBILITEIT OP JE BUREAU

Een monitorarm biedt een goede werkhouding en houdt je bureau vrij van onnodige monitorvoeten, maar er zitten meer voordelen aan deze handige accessoires. Flexibiliteit is een groot goed in de zakelijke omgeving van vandaag. Het gebeurt vaak genoeg dat er even een collega aanschuift om je resultaten te bekijken, of een leidinggevende die even meekijkt naar de voortgang die je hebt geboekt. Dan is een monitorarm erg praktisch, omdat je je beeldscherm precies zo kunt draaien dat iedereen er goed zicht op heeft.

Ook als je kantoor precies zo gelegen is dat halverwege de middag de zon fel in je ogen schijnt ben je blij dat je scherm aan een monitorarm zit, omdat je dan in een wip van plaats kunt veranderen en in alle rust door kunt werken. Ook handig zijn onze monitorarmen voor twee schermen, waarmee je een weelde aan informatie overzichtelijk binnen je blikveld houdt. Voor een effectieve totaalaanpak kun je een monitorarm prima combineren met onze oplossingen voor kabelmanagement, akoestiek en verlichting. Zo zorg je voor een lekker leeg bureau en de flexibiliteit om je werkplek zo te gebruiken als jij dat wilt, voor de beste resultaten na een lange dag beeldschermwerk.

BESTEL DE MONITORARMEN NU BIJ OFFICEMANIA!

Bij OfficeMania stellen we ons assortiment zorgvuldig samen. Ook onze monitorarmen zijn van de beste kwaliteit. Heb je vragen of staat het product dat je in gedachten hebt er niet tussen? Geen probleem! We denken graag met je mee. Vul ons contactformulier in zodat we je zo spoedig mogelijk kunnen helpen!