CPU houders

CPU HOUDERS 

Bij OfficeMania begrijpen we het belang van een goed georganiseerde werkplek. Daarom bieden we een assortiment hoogwaardige CPU-houders aan die zorgen voor een opgeruimde werkplek. Onze CPU-houders zijn ontworpen met ergonomische principes in gedachten en bieden verschillende voordelen voor jouw werkplek. 

CPU houders
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

2

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

VERBETER DE LUCHTCIRCULATIE MET EEN CPU HOUDER

Door de computer kast van de grond te houden kan er beter lucht circuleren rond het apparaat, wat essentieel is voor de koeling. Dit kan de levensduur van de computer verlengen en zorgen voor optimale prestaties. Ook wordt de inname van stof op bijvoorbeeld tapijten vloeren aanzienlijk verminderd.

ERGONOMIE EN RUIMTEBESPARING

Een CPU houder heft de centrale CPU kast van de grond en kan onder het bureau worden bevestigd. Dit zorgt niet alleen voor een opgeruimder en overzichterlijker werkplek, maar vermindert ook de kans dat de CPU beschadigd raakt door bijvoorbeeld stoten of morsen van koffie etc.

TOEGANKELIJKHEID EN ONDERHOUD

Een CPU die aan een houder is bevestigd, is vaak gemakkelijker toegankelijk voor upgrades, onderhoud of het aansluiten en loskoppelen van kabels. Wil jij meer weten over de CPU houders bij OfficeMania? Neem dan contact op!