Elektrische Zit-Sta bureaus

ZIT-STA BUREAU ELEKTRISCH

Een zit sta bureau dat elektrisch te verstellen is biedt veel flexibiliteit op je werkplek, en extra comfort. Dankzij het elektrische mechanisme van het bureau kun je je werkplek met een druk op de knop aanpassen naar de voor jou gewenste sta of zit hoogte.

Bij elektrische zit sta bureaus is het vaak het geval dat het bureau verschillende hoogtes op kan slaan in het geheugen, waardoor je snel en gemakkelijk kunt wisselen tussen de voor jou prettigste zithoogte en stahoogte. Daardoor hoef je niet iedere keer weer te zoeken naar de juiste hoogte, zoals bij een zit-sta bureau met een slinger. Daarnaast is een elektrisch zit-sta bureau ook stiller dan een zit-sta bureau met slinger.

Elektrische Zit-Sta bureaus
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 37

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 37

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

VERSTELBAAR ELEKTRISCH ZIT-STA BUREAU

Met een elektrisch verstelbaar zit sta bureau kan je gemakkelijk van werkhoogte wisselen. Dit is belangrijk om in beweging te blijven tijdens het werken, zo verminder je de kans op rugklachten en zorg je ervoor dat je een ergonomische houding aan kunt nemen tijdens het werken. Wissel staan af met zitten met een druk op de knop. Zoals we al zeiden hebben de meeste elektrisch verstelbare zit-sta bureaus geheugenstanden, waarmee ze jouw favoriete hoogtes kunnen onthouden. Hierdoor hoef je niet voortdurend na te denken over de juiste hoogte-instelling van je bureau. Zo kun je het na één keer goed instellen altijd weer makkelijk terughalen.

De elektrisch verstelbare zit sta bureaus van OfficeMania zijn er met verschillende soorten frames, zodat je niet alleen een bureau met een T-poot frame kan kiezen, maar ook een bureau met een Y-poot frame of zelfs een bureau met vier poten. Zo past de vorm van het verstelbare bureau ook bij je gewenste kantoorinrichting.

ZIT-STA BUREAU ELEKTRISCH IN VERSCHILLENDE MATEN

Voor sommige werkzaamheden heb je een groot bureau nodig, maar voor andere werkzaamheden volstaat een klein bureau. Kijk bij het kiezen van een (nieuw) bureau naar hoe je graag werkt. Indien je je werkspullen liever verspreidt en werkt met meerdere schermen, dan is een groot elektrisch zit-sta bureau een goede keuze.

Het kleinste elektrische zit-sta bureau dat aangeboden wordt bij OfficeMania heeft een bureaublad van 80 x 60 cm, maar een bekendere kleine maat is te vinden bij de elektrische zit-sta bureaus van 120 x 80 cm. Dit is een mooie maat voor in een kleiner kantoor, of om bijvoorbeeld te gebruiken als de bureaus in een kantoortuin.

120 x 80 cm is de minimale maat voor een ergonomisch bureau met genoeg werkruimte. Heb je echter iets meer ruimte nodig? Ga dan voor een elektrisch zit-sta bureau van 140 x 80 cm. Met deze maat kun je net dat extra scherm kwijt, of een bureau organizer.

De ideale maat voor een ergonomisch bureau is 160 x 80 cm, en dit is dan ook een maat waarin eigenlijk alle elektrische zit-sta bureaus van OfficeMania verkrijgbaar zijn. Met deze breedte kun je gemakkelijk twee extra schermen kwijt naast je laptop en heb je ook ruimte over voor je bureau organizer, een los toetsenbord, en een stapel notitieboeken.

Heb je extra veel werkruimte nodig omdat je bijvoorbeeld ook een scanner en printer op je bureau kwijt moet? Dan zit je goed met de elektrische zit-sta bureaus van 180 x 80 cm of zelfs 200 x 100. Op deze bureaus kun je alles kwijt wat je nodig hebt, en daarnaast vormen ze een mooi statement piece in je ruimte.

Vind je een bureau van 180 x 80 nog te klein, dan hebben we bij OfficeMania zelfs bureaus van 200 x 80 of 200 x 100. Deze bureaus zijn daarom ook uitermate geschikt voor een directiekantoor.

ELEKTRISCH ZIT-STA BUREAU IN VERSCHILLENDE KLEUREN

Naast de grootte van je bureau is het ook belangrijk dat je bureau past bij de rest van je kantoorinrichting. De kleur en het design van het bureaublad en frame spelen daarin een grote rol. Bij OfficeMania weten we hoe belangrijk dit is en bieden we onze elektrische zit sta bureaus daarom aan met verschillende kleuren frames en stijlen bureaubladen.

Vaak zie je dat in kantoren vooral gebruik wordt gemaakt van elektrische zit sta bureaus in zwart en wit, maar naast deze kleuren vind je bij ons ook bureaus met houtnerfstructuur. Zo hebben we bijvoorbeeld een licht eiken melamine bureaublad, maar ook Akazia, lichtgrijs, beton en wengé, en er is bij sommige bureaus zelfs Fenix verkrijgbaar (anti vingerafdruk)

Bijna ieder elektrisch verstelbaar zit sta bureau is daarnaast ook verkrijgbaar met verschillende kleuren frames. Ga je voor een licht bureaublad, dan staat een wit frame mooi bij je elektrische zit sta bureau. Ga je juist voor een donker bureaublad? Kies dan een grijs of zwart frame voor je bureau. Of wil je juist gaan voor een contrast tussen een licht blad en een donker frame of andersom? Er is van alles mogelijk met de bureaus van OfficeMania.

ONZE ELEKTRISCHE ZIT-STA BUREAUS TEGEN DE SCHERPSTE PRIJZEN

Bij OfficeMania vind je kwalitatieve, mooie en goed ontworpen bureaus tegen scherpe prijzen. Een elektrisch zit sta bureau zal nooit voordeliger zijn dan  een bureau in vaste hoogte, maar biedt dan ook veel meer comfort dan een gewoon bureau.

Vergeleken met andere aanbieders van elektrisch verstelbare zit-sta bureaus kunnen we echter zeker zeggen dat we een aantal goedkope bureaus hebben. Hierbij lever je niet in op kwaliteit of design en heb je toch een zeer goed ergonomisch bureau.

Benieuwd naar de opties of wil je gewoon meer weten over de bureaus in onze collectie? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

ELEKTRISCH ZIT-STA BUREAU BESTELLEN BIJ OFFICEMANIA

Bij OfficeMania ervaren we zelf dagelijks hoe belangrijk het is om meer dynamiek aan te brengen gedurende je werkdag. Zelf werken we namelijk ook aan elektrische zit-sta bureaus. We hebben dan ook met de grootste zorg en aandacht een divers assortiment elektrisch verstelbare zit sta bureaus samengesteld. Wil je meer weten over deze elektrische zit-sta bureaus of heb je advies nodig? Neem dan gerust contact met ons zodat we je kunnen adviseren!