Klaptafels en vouwtafels

INKLAPBARE BUREAUS EN VOUWTAFELS

Ze komen steeds meer voor op kantoren: klaptafels en vouwtafels. Inklapbare bureaus nemen nu eenmaal minder ruimte in beslag wanneer ze niet gebruikt worden en zijn makkelijk en snel op te bergen en tevoorschijn te halen wanneer ze nodig zijn. Vooral wanneer je een kantoorruimte op meerdere manieren wil gebruiken, kunnen klaptafel bureaus erg handig zijn.

Heb je ook behoefte aan flexibiliteit in je kantoorruimte? Dan zijn onze klaptafels en vouwtafels een ideale oplossing. Je hoeft hierbij ook niet in te leveren op design. Veel van onze inklapbare bureaus doen niet onder voor een gewoon bureau, je krijgt dus niet het gevoel dat je je werk doet aan een campingtafel.

Klaptafels en vouwtafels
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

10

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

INKLAPBARE BUREAUS IN MEERDERE KLEUREN

Inklapbare bureaus vind je bij OfficeMania in verschillende kleuren en stijlen. Kijk bij het kiezen van een soort klaptafel in de eerste plaats naar twee factoren: waar ga je de klaptafel opbergen als die niet gebruikt wordt, en waar ga je de tafel gebruiken. Als je de inklapbare bureaus kan opbergen in een hoge ruimte, ga dan voor een klaptafel die verticaal omhoog klapt. Komen de bureaus echter tegen een wand te staan of achter een bank of ander meubel, ga dan voor een horizontaal inklappend bureau zodat je deze goed kunt opbergen.

De kleuren en de hoeveelheid natuurlijk licht in een ruimte spelen ook mee in je keuze. Als je graag veel licht in je ruimte hebt kun je het beste kiezen voor een wit inklapbaar bureau. Een wit inklapbaar bureau straalt moderniteit uit en staat goed in alle ruimtes. Ga je liever voor een donkerder kleurenschema, kies dan voor een inklapbaar bureau in de kleur zwart of grijs. Deze kleuren stralen luxe uit, en kan je bijvoorbeeld goed gebruiken in de aula of grote vergaderruimte.

INKLAPBARE BUREAUS IN VERSCHILLENDE AFMETINGEN

Afhankelijk van waar je je inklapbare bureaus voor wilt gebruiken, kun je deze bestellen in verschillende afmetingen. Ga je de bureaus inzetten als extra reguliere bureaus in je kantoor, kies dan voor een maat die past bij de afmetingen van de andere bureaus, vaak is een klein inklapbaar bureau van 140x80cm zoals de Timmy-R dan een goede keuze. Op deze manier passen de inklapbare bureaus goed bij de andere bureaus en valt het minder op wanneer je ze gebruikt.

Heb je de inklapbare bureaus echter nodig voor een grote vergaderruimte of wil je ze in kunnen zetten als vergadertafel? Kies dan voor een groot inklapbaar bureau net als de Timmy-L. Hierbij kan je ook ervoor kiezen om meerdere inklapbare bureaus aan elkaar te bevestigen middels speciale grepen (of koppelplaatjes). Dan kun je het oppervlak zo groot maken als je zelf wilt.

HOOGTES VAN ONZE INKLAPBARE BUREAUS 

 Als je kiest voor inklapbare bureaus, kies je voor een gemakkelijke oplossing voor situaties waarin er ineens meer collega’s op kantoor zijn dan verwacht, of wanneer je een grote vergadering in je gebouw organiseert. Hierbij kies je voor flexibiliteit in de hoeveelheid bureaus die je hebt.

Inklapbare bureautafels zijn een handige oplossing voor wanneer ze niet vaak gebruikt worden en bieden extra flexibiliteit in de inrichting. Echter, de bureaus zelf zijn daardoor minder flexibel. Alle inklapbare bureaus van OfficeMania hebben dezelfde bladhoogte, van 74 tot 76 cm. Dit is voor de meeste mensen een prima hoogte om comfortabel aan te werken voor kortere tijdsduur. Als je echter voor iedere medewerker een ergonomisch bureau wilt hebben, kun je beter kiezen voor zit-sta bureaus. Belangrijk bij de keuze voor een inklapbaar bureau is dus om te kijken hoe lang een bureau gebruikt gaat worden. Bij dagelijks gebruik kan je ruimte besparen door voor een duo bureau te kiezen.

Weet jij al welk inklapbare bureau van OfficeMania je aan wilt schaffen? Dit doe je gemakkelijk via onze website. We leveren de meeste producten snel uit voorraad. Ben je zelf niet zo handig met het in elkaar zetten van meubels, of heb je er simpelweg geen tijd voor? OfficeMania beschikt over een eigen montagedienst, die je het werk graag uit handen neemt. Wil je meer informatie of heb je vragen over onze diensten en producten? Neem dan gerust contact met ons op.