Bureau met Ring frame

TIJDLOOS WERKEN: RINGBUREAUS VAN OFFICEMANIA

Ringbureaus hebben een onderstel dat helemaal rondloopt, als een ring. Het frame is één aansluitend geheel. Dit geeft ringbureaus een moderne uitstraling: een stukje tijdloos design. Ringbureaus zijn dankzij het rondlopende frame enorm robuust. Ben je benieuwd naar de ringbureaus die wij op voorraad hebben? Bestel eenvoudig online in onze webshop of neem bij vragen gerust contact op!

Bureau met Ring frame
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

7

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

RINGBUREAUS IN VERSCHILLENDE MODELLEN

Bij OfficeMania hebben we ringbureaus in verschillende modellen. Bijvoorbeeld in een standaard rechthoek model, maar ook hebben we het ringmodel als hoekbureau, in een L-opstelling en in een benchopstelling: een bureau dat plek biedt aan twee, vier of zes personen. Voor elk bedrijf – groot en klein – hebben we bij OfficeMania dus het perfecte bureau met ring onderstel.

BUREAU RINGPOOT 

Als je op zoek bent naar een stijlvol bureau is het ringpoot bureau een unieke keuze voor je werkplek. Dit type bureau kenmerkt zich door zijn onderscheidende ringpoot design dat niet alleen een sterk visueel statement maakt, maar ook zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. Het meest opvallende kenmerk van het ringpoot bureau is het elegante design. Deze poten zijn vaak vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals staal of aluminium.

ZELF HET IDEALE RINGBUREAU SAMENSTELLEN

De kleuren van de ring bureaus bepaal je zelf: voor zowel het frame als het bureaublad bieden we de keuze uit meerdere kleuren. Zo heb je keuze uit wel veertien bladkleuren! Ga voor strak wit of een warme houttint. Heb je het perfecte bureau samengesteld? Dan kun je deze nog uitbreiden met extra’s zoals akoestische wandjes en kabelmanagement. Zo kom je stap voor stap tot de ideale werkplek voor jouw kantoor. Wil je eerst advies? Bij OfficeMania helpen we je graag, want we zijn gek op inrichten. Bel ons op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl.