Ontvangst meubilair

ONTVANGSTRUIMTE INRICHTEN? 

Ook bij binnenkomst bij een bedrijf, vormt men zich een eerste indruk. Een indruk die vaak bepalend is! De juiste meubels, kleuren en een persoonlijke begroeting doen wonderen. Maak je ontvangstmeubilair passend bij jullie uitstraling. Het kan voor elk gewenst budget.

Ontvangst meubilair
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 54

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 54

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

ONTVANGSTMEUBILAIR VOOR EEN AANGENAME ENTREE

De eerste klap is een daalder waard en je krijgt geen twee kansen om een eerste indruk te maken. Het zijn dan misschien clichés, maar dat maakt ze niet minder waar: je zakelijke gasten ontvangen is je eerste stap naar een voorspoedige samenwerking. Dit is het moment om meteen de toon te zetten die jij belangrijk vindt. Zorg daarom dat je bezoekers kunt ontvangen met een mooie balie, een comfortabele wachtkamerbank, of een compleet ingerichte wachtruimte. Met een beetje hulp van OfficeMania sta je zo al op een 1-0 voorsprong voordat het bezoek goed en wel is begonnen.

HET ONTVANGSTMEUBILAIR ALS VISITEKAARTJE VAN JOUW KANTOOR

De manier waarop je bezoekers kunt ontvangen hangt sterk af van de beschikbare ruimte in je bedrijfspand. Het mooiste is natuurlijk een fraaie ontvangstruimte met een strakke balie, voldoende comfortabele stoelen of banken om te wachten en een garderobe, eventueel compleet met lockers. Ontvangstmeubilair hebben we allerlei varianten in onze kantoormeubelen webshop op voorraad, die vaak modulair kunnen worden aangepast aan de eisen en beperkingen van je ontvangstruimte. Indruk maken gaat zeker lukken met de fraaie stoelen, canapés en lounge sets uit onze collectie.

ESSENTIËLE KAPSTOKKEN VOOR ELK KANTOOR

Ontdek de perfecte kapstok voor uw kantoor in onze uitgebreide collectie. Kapstokken zijn onmisbaar in elke werkomgeving, niet alleen voor hun functionaliteit maar ook als een stijlvolle toevoeging aan het interieur. Vooral onze zwarte staande kapstokken zijn een populaire keuze, bekend om hun vermogen om elke ruimte een gevoel van professionaliteit en orde te geven. Ze zijn ideaal voor het netjes houden van jassen en accessoires en dragen bij aan een gastvrije sfeer voor zowel personeel als bezoekers.

DE ELEGANTIE EN FUNCTIONALITEIT VAN ZWARTE KAPSTOKKEN

Zwarte kapstokken stralen een tijdloze elegantie uit. Deze kleur past naadloos in diverse kantoorstijlen, van modern tot klassiek. Onze zwarte kapstokken combineren moeiteloos functionaliteit met esthetiek, en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en langdurige schoonheid. Of u nu een minimalistisch design zoekt of iets meer opvallends, onze collectie biedt een scala aan opties die aan uw wensen voldoen.

FLEXIBILITEIT MET STAANDE KAPSTOKKEN

Staande kapstokken zijn een perfecte oplossing voor kantoren waar flexibiliteit en ruimtebesparing belangrijk zijn. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen en bieden voldoende capaciteit voor meerdere items. Onze staande modellen zijn ontworpen voor stabiliteit en gebruiksgemak, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elk kantoor. Bekijk onze collectie en vind de kapstok die zowel uw functionele behoeften als uw stijlvoorkeuren vervult.

DESKUNDIG KLEURADVIES BIJ OFFICEMANIA

Met een stukje professioneel kleuradvies stem je het geheel moeiteloos af op de sfeer in de rest van het gebouw. Onze service op het gebied van projectinrichting gaat nog een stapje verder, door alle onderdelen van je kantoormeubilair perfect in balans te brengen, van kantinetafel tot ringbureau en van ontvangstbalie tot hangmappenkast. Neem vooral contact op om samen de mogelijkheden te bespreken, want na de eerste indruk van de ontvangst is het natuurlijk de kunst om die positieve sfeer tijdens het hele bezoek vast te houden. Onze ervaren interieurontwerp specialisten staan te trappelen om voor je aan de slag te gaan, zodat je straks precies de toon zet die jij op je gasten wilt overbrengen.