Draaideurkasten

BEKIJK ONS ASSORTIMENT DRAAIDEURKASTEN VOOR KANTOOR

Draaideurkasten op kantoor zijn praktisch. Ze zorgen voor de nodige opbergruimte. Kantoorartikelen, ordners, dossiers en andere benodigdheden berg je hierin op. Zo houd je het kantoor geordend en opgeruimd, wat bijdraagt aan de productieve medewerkers!

Draaideurkasten
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

4

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

DRAAIDEURKASTEN DIE PASSEN IN HET INTERIEUR

Een draaideurkast heeft twee openslaande deuren. Anders dan een kast met schuifdeuren, heeft een draaideurkast ruimte nodig bij het openen. Zet de kast dus op een ruime plek neer, zodat je er gemakkelijk bij kan. Onze kasten zijn in allerlei kleuren en maten leverbaar. Ga voor een lage variant zodat je er een mooie plant kan neerzetten, of ga voor extra veel opbergruimte met een hoge kast. Voor elk kantoor hebben we bij OfficeMania dus wel de perfecte kast met draaideuren.

DRAAIDEURKASTEN MET SOFTCLOSE SYSTEEM

Een moderne draaideurkast is de Pull & Go. Deze kast is er in het mat wit, antraciet en aluminium. Voor welke kleur je ook kiest, je kan de kast een opvallend accent geven met de metalen handgrepen. Deze zijn in zes kleuren leverbaar! Bijvoorbeeld in het blauw, groen en rood. Door de kast zo’n accent te geven zorg je voor een hippe uitstraling van je kantoor. Ideaal is dat de Pull & Go kasten een softclose sluiting hebben en dus nooit hard dichtslaan. Verder hebben ze standaard een slotje met twee sleutels. Alle belangrijke documenten berg je dus veilig op.

DRAAIDEURKAST KOPEN BIJ OFFICEMANIA

Heb je wat minder ruimte op kantoor voor een kast? Dan is een roldeurkast  of schuifdeurkast  een goede optie. De deuren van deze kasten schuif je namelijk opzij, waardoor deze kasten minder ruimte nodig hebben. En we hebben bij Officemania nog meer kasten, zoals archiefkasten, hangmappenkasten en lockers. Voor advies bij een draaideurkast kopen, kan je altijd contact opnemen. Bij Officemania zijn we gek op inrichten! Bel ons op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl.