KANTOORINRICHTING VOOR IEDEREEN

Elk kantoor verdient een prettige uitstraling. Maar wat is dat nu precies? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes voor jouw kantoorinrichting, of ontwerpen zelfs je gehele nieuwe kantoor. Van vloerbedekking, tot complete kantoortuinen, het ontwerp van de nieuwe keuken en het inrichten van een directiekamer of boardroom.

Dat is OfficeMania! GEK OP INRICHTEN!

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN 

Onze website biedt het beste van twee werelden. Enerzijds kun je hier uitstekend terecht als je op zoek bent naar een creatieve, eigentijdse partij met een unieke kijk op project-en kantoorinrichting.

Anderzijds geeft onze kantoormeubelen webshop iedereen de mogelijkheid om passend kantoormeubilair te bestellen voor ieder kantoor. Vaak op voorraad en snel geleverd. Handig voor iedereen die al weet wat hij of zij wil. Van ergonomische bureaustoelen tot zit sta bureaus, van akoestische panelen tot aan directiemeubilair: neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment!

"JOUW WERKPLEK,ONZE PASSIE"

Mike Jansma

Directeur OfficeMania.

Danny Kampschreur

Accountmanager.

Hidde Bakker

E-commerce specialist.

Raoul Scheffer

Architect.

Kim van Savooyen

Interieurontwerper en kleurenspecialist.

Rhodee Julia

Online Marketing specialist.

 • Wat wij doen?

  Wij maken kantoormeubelen beschikbaar voor iedereen. OfficeMania heeft als missie om onze kantoormeubelen met onder andere bureaustoelen, bureaus en directiemeubilair naar de markt te brengen. Ook op het gebied van akoestiek en opbergen hebben wij een ruime keuze. Stel bijvoorbeeld online je bureaustoel samen of ontdek de voordelen van flexibel werken met een zit-sta werplek. Kom je er niet uit?

  Geen probleem! OfficeMania staat voor je klaar met het antwoord op al je vragen.

 • Hoe wij dat doen?

  Wij staan voor hoge kwaliteit, een aanspreekpunt en uitmuntende service. Wij willen elke klant een lach op het gezicht bezorgen en leggen de lat graag hoog. De zorg voor de klant staat bij ons daarom hoog in het vaandel. We zijn gepassioneerd in ons werk, elke tevreden klant geeft ons voldoening.

 • Waarom wij dat doen?

  Wij vinden dat elke werkplek aandacht hoort te krijgen. Wij streven dit na door producten van hoogwaardige kwaliteit te leveren.

  Door onze kennis, expertise en ervaring om te zetten in een werkplek die bij u past!

 • De betrouwbaarheid van officemania

  Dankzij het vertrouwen van zowel nieuwe als bestaande klanten, hebben wij een vaste positie verworven binnen onze branche.

  Met jarenlange expertise en kennis zijn wij in staat om vrijwel elk kantoor te voorzien van prachtig meubilair. Bovendien hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en zijn wij service-gericht, waardoor onze klanten ons aanbevelen. Ons hechte team kan op elkaar bouwen en vertrouwen. Als jij met ons wilt samenwerken, neem dan contact op!

neem contact op