Akoestiek

AKOESTIEK OP KANTOOR VERBETEREN

Akoestiek op kantoor. Het is een begrip dat gaat over de eigenschappen van een kantoorruimte en de weerkaatsing van geluiden daarin. Een, gelukkig, ontastbaar begrip voor velen – tot het moment waarop je een kantoor binnenstapt waar een slechte akoestiek heerst. Zeker wanneer je dagelijks meerdere uren in een kantoorruimte werkt, is een goede akoestiek belangrijk om te kunnen focussen op het werk en desgewenst overleg met collega's te plegen, zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden. OfficeMania heeft diverse oplossingen om de akoestiek op kantoor te verbeteren.

Akoestiek
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 21

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 21

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

MINDER PRODUCTIEF DOOR EEN SLECHTE AKOESTIEK

In een ruimte met slechte akoestiek wordt het geluid niet geabsorbeerd. Het geluid galmt door. Het resultaat? Veel lawaai. Collega’s zijn slecht verstaanbaar en je moet meer moeite doen om je te concentreren. Een simpel e-mailtje tikken kost ineens meer moeite dan in een stille omgeving. Je raakt sneller vermoeid en je productiviteit gaat achteruit. Door een slechte akoestiek kan je op den duur zelfs kampen met gezondheidsklachten. Voor een gezond bedrijf met gezonde werknemers is het hebben van een goede akoestiek dus essentieel.

OPLOSSINGEN VOOR EEN GOEDE AKOESTIEK OP KANTOOR

Bij Officemania hebben we alle oplossingen die nodig zijn om een kantoorruimte te voorzien van een goede akoestiek. Onze akoestische panelen voor aan de wand of het plafond, onze akoestische kasten en akoestische scheidingswanden hebben een stoffering of bevatten een speciale foam. Op deze manier absorberen ze omgevingsgeluid. Zo creëer je al met slechts een paar items meer rust op kantoor en wordt het akoestische klimaat een stuk aangenamer. En ook hebben we speciale loungeplekken die het geluid absorberen. Neem de Belcellen. Een zitmeubel waarin je een telefoongesprek kan voeren zonder dat je hiermee anderen stoort.

VERSCHILLENDE SOORTEN AKOESTIEK

In onze akoestiekcategorie bieden we een uitgebreide selectie aan hulpmiddelen om de akoestiek te verbeteren, waaronder verschillende soorten akoestische bureauschermen, akoestische panelen, belcellen, akoestische meubels en nog veel meer!

DESIGN ÉN EEN GOEDE AKOESTIEK OP KANTOOR

Natuurlijk doen onze akoestische meubels geen afbreuk aan het interieur. Want bij OfficeMania werken we met designmerken die hun producten in talloze kleuren leveren. Voor elk kantoorinterieur zijn er dus perfecte oplossingen. Bij Officemania zijn we gek op inrichten en denken we graag met je mee over de akoestiek op jouw kantoor. Bel ons op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl