Lockerkasten

LOCKERKASTEN VOOR EEN VEILIG EN STIJLVOL KANTOOR

Hebben jij en je collega's op kantoor meer behoefte aan veilige opbergruimte? Dan zijn de garderobekasten en lockerkasten de ideale oplossing, Veelal toegepast in scholen, ziekenhuizen en sportcentra, maar zeker ook handig voor op kantoor. Garderobekasten en lockers houden het kantoor netjes en voorzien in de nehoefte om persoonlijk eigendommen veillig op te bergen. Bekijk hier het assortiment garderobekasten en lockers en bestel deze online bij OfficeMania!

Lockerkasten
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

4

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

KIES JOUW LOCKERKAST

Onze lockerkasten zijn verkrijgbaar in verschillende deurconfiguraties, zodat je de perfecte opslagoplossing kunt kiezen die past bij jouw specifieke eisen. Van compacte 1-deur lockerkasten tot ruime 6-deurs modellen, wij bieden een breed scala aan opties om aan elke behoefte te voldoen.

SLIM RUIMTEGEBRUIK

Bij het kiezen van de juiste lockerkast is het essentieel om rekening te houden met de beschikbare ruimte en de gewenste afmetingen. Ons assortiment varieert van kleine lockerkastjes tot lage lockers, zodat je de ideale grootte kunt vinden die naadloos in jouw kantoorruimte past. Welke maat je ook kiest: de lockers zijn gemaakt van stevig materiaal en gaan hierdoor een lange tijd mee.

JOUW STIJL, JOUW KLEUR

Personaliseer jouw lockerkast naar wens door te kiezen uit een breed scala aan kleuren. Of je nu de voorkeur geeft aan een strakke witte lockerkast of een stoere rode uitstraling, wij hebben de kleur die past bij jouw stijl en interieur.

OP MAAT GEMAAKT

Wij begrijpen dat elke gebruiker unieke behoeften heeft als het gaat om lockerkasten. Daarom bieden wij diverse lockerkasten aan. Of je nu extra planken nodig hebt of een slot voor jouw lockerkast, wij hebben de onderdelen om aan jouw wensen te voldoen.

LOCKERKASTEN KOPEN BIJ OFFICEMANIA

Heb je de lockerkast gevonden die voldoet aan de perfecte opbergoplossing die past bij jouw behoeften en wensen? Bestel gemakkelijk online. Heb je zelf geen tijd om de lockerkast in elkaar te zetten of is montage niet jouw expertise? Maak dan gebruik van onze eigen montagedienst, die je het werk graag uit handen neemt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.