Lockerkasten

VEILIG OPBERGEN MET GARDEROBE- EN LOCKERKASTEN

Hebben jij en je collega's op kantoor meer behoefte aan veilige opbergruimte? Dan zijn de garderobekasten en lockerkasten de ideale oplossing, Veelal toegepast in scholen, ziekenhuizen en sportcentra, maar zeker ook handig voor op kantoor. Garderobekasten en lockers houden het kantoor netjes en voorzien in de nehoefte om persoonlijk eigendommen veillig op te bergen. Bekijk hier het assortiment garderobekasten en lockers en bestel deze online bij OfficeMania!

Lockerkasten
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

4

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

STEVIGE EN AFSLUITBARE LOCKERS

Een van de belangrijkste voordelen van een dergelijke garderobe- lockerkast, is dat deze veilig afsluitbaar zijn. De lockers zijn stevig , geschikt voor veelvuldig gebruik en gaan lang mee. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. Met de lockers creëer je een nette, professionele garderobe waarin spullen goed beschermd zijn.

METALEN LOCKERKASTEN BIJ OFFICEMANIA

Metalen lockerkasten staan bekend om hun solide constructie en duurzaamheid. Vervaardigd uit hoogwaardig metaal, zijn deze kasten bestand tegen dagelijks gebruik. Of het nu gaat om intensief gebruik in een drukke kleedkamer of als opslagoplossing voor waardevolle spullen, metalen lockerkasten bieden betrouwbare bescherming.

MEER INFORMATIE OVER GARDEROBE-EN LOCKERKASTEN

Wil je meer weten over onze garderobekasten en lockers? Of heb je hulp nodig bij het professioneel inrichten van je garderobe? Uiteraard staan we bij OfficeMania voor je klaar. Bel 026-7600170 of laat je gegevens achter via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.