Recepties en Balies

EEN AANGENAAM ONTVANGST AAN RECEPTIE OF BALIE

Bij binnenkomst in een bedrijfs- of kantoorpand is het prettig als er een aangename ontvangstruimte is ingericht. Een receptie of balie is dan een goede keuze. Voor bezoekers is het fijn om hartelijk ontvangen te worden en voor de medewerkers achter de receptie of balie biedt een receptie of balie een prettige werkruimte. Tevens moet de receptiebalie passen bij de uitstraling van het kantoor.

Diverse zaken om rekening mee te houden dus! BIj OfficeMania hebben we met zorg en aandacht een assortiment balies samengesteld. Balies met één werkplek, of een receptiebalie die voldoende werkruimte biedt om met twee of meerdere personen aan te kunnen werken. Neem eens een kijkje en laat je verrassen wat er mogelijk is op het gebied van het inrichten van de ontvangstruimte. Heb je hulp nodig? Uiteraard staan we voor je klaar met advies over balies en receptiemeubilair.

Recepties en Balies
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

10

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

DE BALIE ALS MULTIFUNCTIONELE WERKPLEK

Een balie vormt een veelzijdige werkplek die verschillende functies vervult. Het is de plaats waar bezoekers zich melden in settings zoals medische praktijken of sportclubs. Hier kunnen ze informatie inwinnen of vragen stellen. Daarnaast biedt een receptiebalie ook de benodigde ruimte voor diverse (administratieve) werkzaamheden. Het is dus essentieel dat een balie zowel een efficïente werkomgeving als een gastvrije ontvangstplek is. De receptiebalies uit het assortiment van OfficeMania zijn specifiek ontworpen om aan deze dubbele functie te voldoen.

RUIM ASSORTIMENT RECEPTIES EN BALIES

De ene ontvangstruimte is de andere niet. En niet elke receptiebalie heeft evenveel ‘bemanning’ nodig. Daarom is het goed om te kijken naar de behoeften binnen jouw bedrijf. Daarom heeft OfficeMania ook een ruim assortiment balies en recepties samengesteld, zodat je kunt kiezen uit diverse opstellingen, uitvoeringen en kleuren. Op deze manier kun je op je gemak een passende receptiebalie uitkiezen en naar wens samenstellen!

VOORDELEN BALIES EN RECEPTIEMEUBILAIR VAN OFFICEMANIA

  • Geheel naar eigen keuze samen te stellen
  • Nette en professioneel ogende receptie
  • Ruim aanbod
  • Diverse opties in kleur en afwerking
  • Extra mogelijkheden voor stroom, data en verlichting
  • Veel werkruimte

DE Z1 & Z2 BALIES: EEN MODERN PUNT VAN AANDACHT IN ELKE RECEPTIE

In de hedendaagse kantooromgeving is de eerste indruk vaak de blijvende. Een centraal element in het creëren van deze eerste indruk is ongetwijfeld de receptiebalie. En als het gaat om een combinatie van stijl en functionaliteit, staan de Z1& Z2 balies bovenaan de lijst. In een wereld waar de details tellen, maakt een goed ontworpen receptiebalie het verschil. Het weerspiegelt het imago van je bedrijf en biedt tegelijkertijd een functionele ruimte voor dagelijkse taken.

BESTEL JOUW RECEPTIEBALIE ONLINE BIJ OFFICEMANIA

We hebben een ruim assortiment balies en receptiemeubilair in onze webshop. Wil jij ook een receptiebalie aanschaffen? Bestel dan nu eenvoudig jouw balie, online bij OfficeMania of neem contact met ons op.