Duo Bureaus

Bureaus voor 2 personen

Een bureau voor 2 personen is ideaal als je nauw met iemand samen wilt werken, of veel wilt overleggen en brainstormen. Met zo’n bureau heb je ieder je eigen werkruimte, eventueel gescheiden door een akoestisch wandje, maar kun je toch makkelijk met elkaar overleggen.

Bij OfficeMania vind je verschillende bureaus voor twee personen. Ze zijn er in diverse stijlen en met verschillende afmetingen. Ook hebben we bureaus voor meer dan twee personen, zodat je eventueel met een heel team aan dezelfde werkplek kunt zitten. Daarnaast zijn onze bureaus voor 2 personen er zelfs ook als zit sta bureaus, waarbij beide zijden afzonderlijk van elkaar af te stellen zijn, zodat beide gebruikers een optimale werkhouding aan kunnen nemen.

Duo Bureaus
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 13

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

BUREAU VOOR 2 PERSONEN IN VERSCHILLENDE AFMETINGEN

Bureaus voor 2 personen zijn er in verschillende afmetingen. Als je kiest voor een bureau voor 2 personen met twee aparte werkbladen kun je aangeven in welke maat je de bladen wilt hebben. Dit wordt dan de afmeting van het bureau plus een extra vijf centimeter tussen de twee bladen. Deze ruimte gebruiken we om het akoestische wandje te plaatsen. Zo kun je bij een bureau in deze opstelling bijvoorbeeld kiezen voor twee bladen van 120 x 80 cm, maar kun je ook kiezen voor bladen zo groot als 200 x 80 cm.

Naast deze opstelling van twee aparte bladen tegenover elkaar zijn er ook bureaus voor twee of meer personen welke bestaan uit 1 groot blad. Hierbij is de kleinste maar wederom 120 cm breed, maar is het een massief blad zodat het bureau dan in totaal een oppervlakte van 120 x 160 cm heeft. Of je gaat voor een groot of klein bureau voor 2 personen hangt natuurlijk af van de ruimte die je hebt voor de opstelling en de ruimte die jullie gebruiken bij jullie werkzaamheden.

(Wij adviseren om ongeveer 100cm vrije ruimte achter je bureau aan te houden.)

VERSCHILLENDE BLADKLEUREN VAN DE BUREAUS VOOR 2 PERSONEN

Voor de bureaus van OfficeMania kun je kiezen uit een aantal verschillende bladkleuren. Zo is er altijd een optie voor een effen gekleurd blad, vaak in wit. Echter kun je voor de bladkleur van je bureau voor 2 personen ook kiezen voor een houtlook in het blad. Dit geeft het bureau een extra chique en natuurlijke uitstraling. Let er hierbij op dat je bij het kiezen van een standaard bureau voor twee personen de bladkleur kiest voor het hele bureau. Als je dit niet wilt en bijvoorbeeld wilt mixen en matchen met aan de ene kant van het bureau een licht blad en aan de andere kant een donker blad, om wellicht de persoonlijkheid van de gebruiker te reflecteren, moet je kiezen voor een los onderstel met losse bladen. 

WAT IS EEN DUO BUREAU?

Een duo bureau is een type werkstation waar twee bureaubladen aan één onderstel bevestigd zijn, waardoor twee personen naast elkaar kunnen werken. Deze opstelling bevordert samenwerking en efficiënt ruimtegebruik in een kantooromgeving.

DUO ZIT-STA BUREAU

Duo bureaus zijn bij OfficeMania ook verkrijgbaar als zit sta bureaus. In dit geval hebben de twee afzonderlijke bureaubladen van het dubbele bureau allebei de mogelijkheid om van zithoogte naar stahoogte versteld te worden.

Het handige van deze mechaniek is dat allebei de bladen afzonderlijk van elkaar in hoogte verstelbaar zijn, zodat als de ene persoon staand wil werken, de andere persoon gewoon kan blijven zitten. Een bijkomend voordeel van een zit-sta duo bureau is dat het bureau volledig op de lengte van de gebruiker afgestemd kan worden. Perfect als je het bureau wilt gebruiken als flexwerkplek.

ELEKTRISCH DUO ZIT-STA BUREAU

Zit sta duo bureaus zijn verkrijgbaar met slinger, maar ook elektrisch verstelbaar. Bij een elektrisch verstelbaar duo bureau is de motor vaak extra stil, waardoor je over het algemeen minder geluid produceert tijdens het verstellen van het bureau. Bij een slinger kan het voorkomen dat als de je het bureau verstelt, de ander de beweging hiervan ook voelt in het bureaublad.

Veel elektrisch verstelbare zit sta bureaus hebben daarnaast een functie waarmee ze verschillende werkhoogtes kunnen opslaan middels een memory display. Zo kun je eenvoudig de werkhoogte van je elektrisch verstelbare zit sta duo bureau aanpassen zonder dat je iedere keer hoeft te zoeken naar de juiste hoogte.

DUO BUREAU ELEKTRISCH

Alle elektrische duo bureaus kunnen volledig aangepast worden naar stahoogte, sommige bureaus hebben een max sta bereik van 125 cm (NEN EN 527 norm) andere bureaus hebben een maximaal sta bereik van 130 cm (NPR 1813 norm). Hierbij is het ideaal dat dit elektrisch kan, omdat dit vaak sneller en stiller gaat dan als het handmatig gedaan wordt.

Vooral als je een duo zit sta bureau inzet als flex werkplek is het handig als het bureau elektrisch verstelbaar is. Daardoor kan de gebruiker gemakkelijk en snel de werkhoogte aanpassen naar wat bij hun lengte past zonder dat de andere gebruiker last heeft van de bewegingen van het bureau.

VERSTELBARE DUO BUREAUS

Hoewel duo bureaus bij OfficeMania ook met een vaste hoogte beschikbaar zijn, raden we altijd aan om te kiezen voor een verstelbaar duo bureau. Tijdens het werken aan een bureau is het belangrijk om een juiste zithouding aan te nemen, en de hoogte van het bureau is daarbij cruciaal.

Staat je bureau te laag, dan werk je al gauw met een gebogen rug, waardoor de druk op je ruggengraat en nek hoger wordt, en je last krijgt van rugklachten en nekklachten. Werk je met een bureau dat te hoog is voor je, dan zul je ook merken dat je nek en schouder sneller vermoeid en/of overbelast raken.

Bij een duo bureau is het extra belangrijk dat beide zijden van het bureau verstelbaar zijn, omdat de twee personen die aan het bureau werken zelden exact dezelfde lengte hebben. Met een verstelbaar duo zit sta bureau, zorg je er dan voor dat iedereen comfortabel aan het bureau kan werken. Als je dit aanvult met een ergonomische bureaustoel zorg je dat de werkplek voor iedereen geschikt is.

DUBBEL BUREAU IN VERSCHILLENDE AFMETINGEN

De duo bureaus van OfficeMania zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met verschillende soorten frames. Zo zijn er dubbele bureaus met grote bureaubladen, maar ook kleinere duo bureaus.

De grootte die je nodig hebt is afhankelijk van welke kantoorbenodigdheden er op het bureau moeten passen, en of er bijvoorbeeld ook nog andere kantooraccessoires op het bureau moeten staan. Zet je bijvoorbeeld twee externe schermen op ieder bureau en gebruik je ze als vaste werkplekken, dan is een groot dubbel bureau een goede keuze, zodat je ook ruimte laat voor een laptop en voor bijvoorbeeld papierwerk. Voor twee personen is een dubbel bureau idealiter ongeveer 160 centimeter breed. Duo bureaus bieden elk persoon voldoende ruimte met een diepte van 80 centimeter per werkplek en een standaardhoogte van circa 75 centimeter. Deze afmetingen zorgen voor comfortabel en productief samenwerken

Gebruik je de dubbele bureaus in een samenwerkingsruimte of als flex werkplek, dan is een groot bureau vaak niet nodig, maar kun je ook met een kleiner bureau goed uit de voeten. Denk bij het kiezen van het formaat van je bureaus goed na over waar je ze voor gebruikt, en hoeveel ruimte je naast het duo bureau nog overhoudt in de ruimte. Duo bureaus zijn vaak een iets ruimtebesparender uitkomst vergeleken met twee aparte bureaus, maar dan moet je er wel voor zorgen dat je niet alsnog een te groot bureau bestelt. 

BUREAUS VOOR 2 PERSONEN MET FRAMES IN VIER KLEUREN 

Naast de bladkleur van het bureau kun je ook kiezen uit verschillende kleuren frames bij de bureaus voor 2 personen. De meest voorkomende kleuren bij de bureaus die je bij OfficeMania kunt vinden zijn wit, zwart, aluminium en antraciet. Kijk hierbij goed welke kleur aansluit bij de gewenste bladkleur en wat het beste past in de rest van je interieur. Heb je al besloten welk bureau voor twee personen van OfficeMania het wordt? Je schaft de benchopstelling gemakkelijk aan via onze website. We leveren de meeste producten snel uit voorraad. Ben je zelf niet zo handig met het in elkaar zetten van meubels, of heb je er simpelweg geen tijd voor? Officemania beschikt over een eigen montagedienst, die je het werk graag uit handen neemt. 

Wil je meer informatie of heb je vragen over onze diensten en producten? Neem dan gerust contact met ons op.