Duo Bureaus

DUO BUREAUS DE OPLOSSING VOOR EFFICIËNT SAMENWERKEN 

Bij Office Mania begrijpen we dat samenwerking essentieel is in een moderne werkomgeving. Onze duo bureaus, ook wel bekend als dubbele bureaus of duo werkplekken, zijn speciaal ontworpen om twee personen tegelijkertijd efficiënt te laten werken.

 

Duo Bureaus
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 13

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

ERGONOMISCHE VOORDELEN

Onze duo bureaus bieden niet alleen ruimte, maar ook comfort en gezondheid. De meeste van onze modellen zijn uitgerust met een akoestisch scherm, waardoor de werkplekken van elkaar worden gescheiden en de akoestiek wordt verbeterd. Daarnaast zijn onze zit-sta bureau voorzien van verstelbare bureaubladen, waardoor gebruikers kunnen kiezen tussen zitten en staan tijdens het werken. Dit bevordert niet alleen de gezondheid, maar ook de productiviteit.

DUO BUREAUS ELEKTRISCH VERSTELBAAR

 Onze zit-sta duo bureaus zijn verkrijgbaar met zowel een slinger mechanisme als elektrische verstelling. Met de elektrische varianten kunnen gebruikers eenvoudig en geruisloos de hoogte van hun bureau aanpassen, waardoor ze snel kunnen schakelen tussen zitten en staan. Sommige modellen bieden zelfs de mogelijkheid om verschillende werkhoogtes op te slaan, zodat gebruikers hun ideale hoogte met één druk op de knop kunnen instellen.

ERGONOMISCH ONTWERP 

Het belang van een goede werkhouding mag niet worden onderschat. Daarom raden we altijd aan om te kiezen voor verstelbare duo bureaus. Met een juiste hoogte voorkom je rug- en nekklachten, en bevorder je de algehele gezondheid en productiviteit van je werknemers. Onze bureaus zijn zo ontworpen dat beide zijden afzonderlijk verstelbaar zijn, zodat iedereen comfortabel kan werken, ongeacht zijn of haar lengte.

MAATWERK OPTIES 

Onze duo bureaus zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met diverse frame opties, zodat je de perfecte oplossing kunt vinden voor jouw kantooromgeving. Of je nu een grote werkruimte nodig hebt voor vaste werkplekken of een compacte oplossing voor flexwerkplekken, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

ADVIES OP MAAT

 Heb je twijfels over welk formaat of welk type bureau het beste bij jouw behoeften past? Ons team staat klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze duo bureaus en de vele mogelijkheden die we bieden. 


We helpen je graag om de ideale werkplek te creëren voor jou en je team.