Zit-Sta bureau onderstellen

ZIT-STA BUREAU ONDERSTELLEN

Het kan voorkomen dat je al een specifiek bureaublad op het oog hebt voor je zit-sta bureau, of graag een alternatief wilt ten opzichte van de bureaubladen die wij aanbieden. Heb je bijvoorbeeld een massief houten bureaublad, of heb je een bureaublad zelf gemaakt of laten maken. Gelukkig bieden we ook dan uitkomst. Bij OfficeMania kun je de meeste onderstellen van onze zit-sta bureaus namelijk ook los bestellen.

Een zit-sta bureau onderstel kan je helpen om een gewoon bureau of een los bureaublad in een handomdraai om te toveren naar een zit-sta bureau. De zit-sta bureau onderstellen van OfficeMania vind je in verschillende vormen,kleuren en maten. Zo hebben we zit-sta bureau onderstellen met de gebruikelijke T-poot vorm, maar ook onderstellen met een Y-frame en onderstellen met wangen.

Zelfs als je op zoek bent naar alleen een onderstel voor een duo werkplek kun je bij ons terecht, omdat je eveneens het onderstel van een zit-sta duo bureau los bij ons kunt bestellen.

De zit-sta bureau onderstellen van OfficeMania zijn vaak in drie of vier kleuren verkrijgbaar, wit, grijs/alu, zwart en antraciet, en kun je bestellen met verschillende opties.

Zit-Sta bureau onderstellen
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 14

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

EEN ELEKTRISCH ZIT-STA ONDERSTEL

Een van de opties voor een zit-sta bureau onderstel is een elektrisch onderstel. Met een elektrisch onderstel voor je zit-sta bureau kun je gemakkelijk de werkhoogte wijzigen van zittend naar staand zonder dat je hier zelf enige inspanning voor hoeft te verrichten.Bij de elektrische zit-sta bureau onderstellen kun je er zelfs voor kiezen om een systeem met geheugenfunctie aan te schaffen. Op die manier onthoudt het zit-sta onderstel welke hoogtes jij het prettigst vindt om te gebruiken tijdens je werkzaamheden en kun je met een druk op de knop precies zo’n hoogte aannemen. Bij een elektrisch zit-sta bureau is het belangrijk om rekening te houden met de locatie van de stroomvoorziening. De elektromotor in het frame moet namelijk continu in verbinding staan met een stopcontact om te functioneren.

ZIT-STA ONDERSTEL MET SLINGER

Heb je geen stopcontact op een handige plek of wil je om een andere reden liever geen elektrisch zit-sta onderstel hebben, dan heeft OfficeMania ook zit-sta bureau onderstellen met een slinger.Het voordeel van een zit-sta bureau onderstel met een slinger is dat het geen stroom nodig heeft, waardoor het bureau overal in een ruimte kan staan. Dit is ook handig als je meerdere onderstellen neerzet en niet genoeg stroomvoorzieningen hebt om alle bureaus veilig aan te sluiten.

Bij een zit-sta onderstel met slinger verander je de hoogte van je bureaublad handmatig en kun je zelf bepalen hoe hoog je bureaublad hangt. Dit is ideaal als de onderstellen gebruikt worden op flexplekken. Ben je benieuwd naar de opties van zit-sta onderstellen en wat het beste zou werken in jouw situatie, of wil je overleggen over het bureaublad dat je op je onderstel wilt gaan gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder en denken graag met je mee.