Akoestisch wandje bureau

AKOESTISCHE SCHEIDINGSWAND

Scheidingswanden (ook wel akoestische panelen/ bureau schotten genoemd) tussen werkplekken of in een kantoorruimte bieden rust, houden geluid tegen en zorgen voor een betere concentratie. Zeker als men één ruimte voor meerdere doeleinden gebruikt. Er wordt gebeld, overlegd en tegelijkertijd geconcentreerd gewerkt. Wil jij het rumoer op de werkvloer ook minimaliseren? Bekijk dan hier ons assortiment akoestische scheidingswanden.

Akoestisch wandje bureau
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

11

STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

HOE CREËER JE EEN GOEDE AKOESTIEK OP KANTOOR 

Een goede akoestiek op kantoor is belangrijk. Het dempt een hoop ruis, het zorgt ervoor dat geluiden niet rondzingen in de ruimte en zorgt voor een betere concentratie onder je werknemers. Scheidingswanden of bureau schotten zijn dan een goede keuze. Deze bureau schotten kunnen aan de voorkant van het bureau geplaatst worden, zodat je een scheiding hebt tussen jou en de collega die tegenover je zit. Een bureauschot tussen naast elkaar geplaatste bureaus in zorgen voor meer privacy en geluidsdemping tussen jou en de collega's die naast je zitten. Er is dus veel mogelijk! Neem gerust contact op met vragen over onze bureau schotten en scheidingswanden!

AKOESTISCH WANDJE VOOR DUO BUREAU

Wij van OfficeMania vinden een akoestisch wandje een essentieel onderdeel van je werkplek. Allereerst fungeert een akoestisch wandje voor een dubbel bureau als een afscheiding tussen jou en je collega. Zo creëer je een gevoel van afzondering en concentratie voor individuen die in een gedeelde ruimte werken. Door een visuele en geluiddempende barrière te creëren, kan een akoestische wand je helpen om je beter te concentreren op je taken zonder visuele afleidingen van je collega te hebben. Dit verhoogt onder andere de productiviteit en het welzijn op de werkvloer

AKOESTISCHE SCHEIDINGSWAND VOOR ENKEL BUREAU

Bij OfficeMania bieden we verschillende akoestische scheidingswanden aan, waaronder de variant specifiek ontworpen voor enkele bureaus. Deze wanden zijn gemakkelijk te monteren met behulp van klemmen, magneten of andere bevestigingsmethoden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, geschikt zowel voor op het bureau als voor rondom het bureau.