Plexiglas opzetwand voor bureaus in diverse afmetingen

Veilig werken op kantoor. Het is in deze tijd van de Corona crisis extra belangrijk. De Plexio opzetwand is de oplossing om te werken zonder angst besmet te raken door niezen of hoesten van klanten of collega's. Door de Plexio opzetwand voor bureaus, balies en overige kantoorruimtes te gebruiken, creeer je een gezonde werkomgeving, waarbij regels en voorschriften uiteraard in acht worden gehouden. De Plexio opzetwand is nu online verkrijgbaar bij OfficeMania en snel uit voorraad leverbaar. Bestel 'm nu!

Plexio opzetwand voor veilig werken

  • Makkelijk schoon te houden
  • Makkelijk te plaatsen - en verplaatsen
  • Creeert een veilige, gezonde werkomgeving!
Verplichte velden
€ 129,00 € 156,09
Meerdere producten nodig?
  • Persoonlijk advies
  • Montage altijd €139,-
    Selecteer bij afrekenen
  • 15 jaar ervaring
Gegevens

Plexio opzetwand van plexiglas

Covid-19, ofwel het Corona virus, raakt ons allemaal. Veel mensen werken vanuit huis, maar er zal een moment komen waarop de kantoren weer bezet moeten worden. Om in deze situatie veilig te kunnen werken op kantoor, is de Plexio opzetwand ontwikkeld. Een wand gemaakt van plexiglas, die een scheiding creeert tussen jou en je collega's. Je kunt op deze manier toch met elkaar samenwerken en overleggen, zonder bang te hoeven zijn dat je mogelijk besmet raakt. Mits we ons allemaal aan de voorschriften van de zogenaamde 'anderhalvemetersamenleving' houden, en slimme oplossingen bedenken zoals de Plexio opzetwand, kunnen we de strijd tegen het Corona virus aan! 

Neem contact op bij vragen over veilig werken!

Ga je binnenkort weer aan het werk op kantoor? Kies dan voor veiligheid! De Plexio opzetwand is nu in verschillende afmetingen verkrijgbaar bij OfficeMania. Scherp geprijsd en snel leverbaar. Heb je vragen over veilig werken ten tijde of na de Corona crisis? Of wil je weten hoe je jouw kantoor in kunt richten volgens de nieuwe richtlijnen? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer informatie
Meer informatie
Verkoopeenheid1
Garantie in jaren/
Levertijd4-6 weken