Vergadertafels

VERGADERTAFELS IN DIVERSE BLADVORMEN

Ben je op zoek naar een nieuwe vergadertafel? Dan vind je bij OfficeMania een groot assortiment vergadertafels die vaak in formaat en kleur zijn aan te passen aan jouw wensen. Een grote of juist kleine vergadertafel, hoge vergadertafel, ronde vergadertafel, rechthoekige vergadertafel, tonvormige vergadertafel, ovale vergadertafel. Bekijk al onze modellen en maak je keuze.

Vergadertafels
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 79

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 79

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

VERGADERTAFEL

Een vergadertafel hoeft niet alleen maar functioneel te zijn, het mag zeker ook een blikvanger zijn! Bij OfficeMania vind je daarom een mooie collectie van vergadertafels, die zowel voor vergaderingen inzetbaar zijn als voor werkplekken. Een vergadertafel kan immers ook dienen als bureau voor een heel team in een flexruimte.

VERGADERTAFELS IN VERSCHILLENDE VORMEN

De vergadertafels van OfficeMania zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Afhankelijk van het doel van je vergaderingen en de beschikbare ruimte kun je kiezen uit verschillende vormen van vergadertafels.

Heb je veel ruimte en ga je graag voor de klassieke, strakke look? Dan is een rechthoekige vergadertafel perfect voor jouw vergaderruimte. De rechthoekige vergadertafels zijn daarnaast vaak ook groter dan vergadertafels in andere vormen, wat ze ook het meest geschikt maakt voor als je vergadert met veel mensen tegelijk.

Wil je een vergadertafel met een organische vorm, die een dynamischere gesprekshouding ondersteunt? Kies dan voor een ronde of ovale vergadertafel. Bij een ronde vergadertafel is er geen hoofd en zijn er geen hoeken, waardoor iedereen elkaar makkelijker aankijkt en direct op gelijke voet staat.

Bij een vergadertafel in de vorm van een ovaal kunnen er wel twee hoofden zijn, - de vorm van de tafel zorgt voor een vloeiend verloop van het gesprek dankzij het verhoogde contact tussen de deelnemende personen.  Ovalen en ronde vergadertafels doen het allebei  goed voor informele vergaderingen en meetings, en staan ook speelser dan de strakke rechthoekige variant.

Vierkante vergadertafels zijn zeer geschikt voor kleinere vergaderruimtes. Bij een vierkante vergadertafel is eigenlijk ook geen sprake van een hoofd van de tafel, omdat alle vier de zijden gelijk zijn. Doordat de tafel echter wel hoeken heeft kun je een verdeling maken tussen de verschillende sprekers. Je kunt zelf bijvoorbeeld aan een kant zitten, terwijl je klant tegenover je zit.

VERGADERTAFELS IN MEERDERE KLEUREN

De vergadertafels van OfficeMania worden geleverd in diverse  kleuren. Zowel de kleur van het frame als de kleur van het blad is vaak naar smaak aan te passen. Hierdoor kun je diverse kleurencombinaties creëren zodat jij een unieke tafel configureert.

Ga je voor een zwarte vergadertafel, dan geeft dit een luxe sfeer aan de vergaderruimte. Zet bijvoorbeeld een zwarte vergadertafel in een ruimte met lichte muren, voor een mooi contrast, of gebruik een zwarte vergadertafel in een ruimte waar vaak presentaties worden gehouden zodat de ruimte extra donker gemaakt kan worden.

Ga je voor een witte vergadertafel, dan geeft dit vanzelf een lichte en luchtige look aan de vergaderruimte. Witte vergadertafels geven een moderne uitstraling mee aan de ruimte, en passen daarnaast ook goed in een ruimte met veel natuurlijk licht en veel ramen.

Ga je liever voor een natuurlijke look in je vergaderruimte, dan heeft OfficeMania ook vergadertafels in bijvoorbeeld een eikenlook. De vergadertafels met houtlook zijn verkrijgbaar in zowel licht als donker eiken, en ook in andere houtsoorten. Een vergadertafel met houtlook geeft naast een organisch gevoel ook een gevoel van warmte mee dat een egale kleur niet snel doet.

Naast de kleur  van het blad van de vergadertafel, kun je vaak ook de kleur van de poten van de tafel kiezen. Ga je voor een contrasterende kleur, of houd je het liever bij dezelfde kleurtoon als het blad? Voor iedere smaak en iedere inrichting is wel een mooie kleurencombinatie te vinden.

VERGADERTAFEL AFMETINGEN

Afhankelijk van de ruimte die je hebt voor je vergadertafel, en hoe je je vergaderruimte in wilt richten kun je kiezen uit verschillende afmetingen van vergadertafels. Heb je minder ruimte, dan kies je uiteraard voor een kleinere vergadertafel, maar dit kan ook een keuze zijn als je wel de ruimte hebt maar juist verschillende groepen wilt kunnen creëren in je vergaderzaal.

Heb je echter de ruimte en wil je de luxueuze uitstraling creëren van een aandeelhouder vergaderzaal, ga dan voor een grote vergadertafel. De grote vergadertafels van OfficeMania zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo hebben we vergadertafels van 3, maar ook 4 meter lang, tot zelfs meer dan 10 meter lang.

VERGADERTAFELS VOOR VERSCHILLENDE GROOTTES GROEPEN

Zoals eerder vermeld  hangt de grootte van de vergadertafel af van de beschikbare ruimte, maar ook van het doel van de vergaderruimte. Zijn de meetings die je vaak hebt maar met een kleine groep mensen, dan zet je geen vergadertafel van 4 meter lang neer. Heb je echter regelmatig vergaderingen met grote groepen mensen, dan geeft een grote vergadertafel juist een professionele en luxe uitstraling aan de ruimte.

Bij OfficeMania vind je vergadertafels voor verschillende groottes groepen. Zo hebben we tafels die geschikt zijn voor 6 tot 8 personen, maar ook tafels voor 10 en 12 personen. Heb je een vergadertafel nodig voor meer dan 12 personen? Dan hebben we ook vergadertafels tot maar liefst 20 tot 30 personen.

Ben je niet helemaal zeker van het formaat tafel dat je nodig hebt voor de grootte van jouw groep? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder in je keuze.