Vergadertafels

VERGADERTAFELS IN DIVERSE BLADVORMEN

Ben je op zoek naar een nieuwe vergadertafel? Dan vind je bij OfficeMania een groot assortiment vergadertafels die vaak in formaat en kleur zijn aan te passen aan jouw wensen. Een grote of juist kleine vergadertafel, hoge vergadertafel, ronde vergadertafel, rechthoekige vergadertafel, tonvormige vergadertafel, ovale vergadertafel. Bekijk al onze modellen en maak je keuze.

Vergadertafels
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 77

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 77

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

VERGADERTAFELS AFGESTEMD OP DE AARD VAN DE MEETING

Aan de beste vergadertafels worden de beste deals gesloten, zo simpel is het. De vraag is alleen: wat is de beste vergadertafel voor jouw specifieke kantoorsituatie? Zit je regelmatig met grotere gezelschappen om de tafel, of gaat het vaak om overleg op directieniveau, waarbij de sfeer van de meeting belangrijker is dan een flink aantal zitplaatsen? Misschien is er in jouw bedrijf wel veel vaker sprake van kort overleg tussen key players uit verschillende teams of van samenwerkende afdelingen. In dat geval zijn meerdere kleinere vergadertafels waarschijnlijk een vruchtbaardere manier om te sparren over de ideeën die er onder de medewerkers leven. Grote en kleine vergadertafels, ronde, ovale, tonvormige, opvouwbare en rechthoekige vergadertafels: in combinatie met een bijpassende set vergaderstoelen is er voor elke denkbare overlegsituatie en voor ieder kantoor een optimaal overlegklimaat te scheppen.

EEN GESLAAGD OVERLEG BEGINT MET DE JUISTE INRICHTING

Als je de sfeer, de lichtinval en de inrichting van je vergaderruimte verkeerd aanpakt, dan sta je in de onderhandelingen op achterstand voordat je bent begonnen. Omgekeerd kun je met de juiste opstelling van stoelen, vergadertafels en presentatiemateriaal de situatie naar je hand zetten, waarmee je de resultaten natuurlijk gunstig beïnvloed. Ook al gaat het om een eenvoudig werkoverleg met je directe collega’s, dan nog is de concentratie die aanwezigen kunnen opbrengen beperkt.

De aandacht erbij houden is voor een belangrijk deel een kwestie van het juiste klimaat. Is er voldoende frisse lucht? Valt de zon niet recht in de ogen van de ene kant van de vergadertafel? Zijn de vergaderstoelen slim opgesteld, of is er te veel afleiding in de ruimte? Allemaal zaken die je zelf kunt controleren, en dat begint met het vergadermeubilair waarmee je de ruimte indeelt. Een vergadertafel is bepalend voor die indeling, dus deze keuze verdient je aandacht. Onze adviseurs vertellen je graag meer over slimme inrichtingen en bijpassende vergadertafels, maar ook over projectinrichting in het algemeen, dus aarzel niet om je vragen en overwegingen met ons te bespreken – we zijn namelijk gek op inrichten bij OfficeMania!