HAG

HÅG BUREAUSTOELEN

HÅG bureaustoelen zijn ontworpen om jou gezond te laten blijven, meer actief en alert te laten zijn gedurende je werkdag. De bureaustoelen van HÅG maken het mogelijk om moeiteloos jouw hele lichaam te laten bewegen terwijl je zittend aan het werk bent. Het resultaat is een gevoel van vrijheid, comfort en verhoogde productiviteit. Maak nu een keuze voor jouw HÅG bureaustoel en bekijk het assortiment bij OfficeMania!

HAG
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 26

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 26

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

BUREAUSTOELEN VAN HÅG: ZITTEND IN BEWEGING

HÅG bureaustoelen zijn duurzaam ontworpen en geven je het beste uit de Scandinavische design wereld. De manier waarop ze eruit zien, aanvoelen en jou beïnvloeden is key bij het ontwerp van deze bureaustoelen. Alle onderdelen zijn tot in detail doordacht. Wat de bureaustoelen van HÅG daarnaast zo uniek maakt, is de HÅG in Balance® technology. Dit zorgt ervoor dat jouw lichaam continu in beweging blijft terwijl je zittend aan het werk bent.

Populaire HAG stoelen zijn onder andere: HAG Capisco, HAG Sofi, HAG futu

BUREASTOEL GERICHT OP GEBRUIKERSBEHOEFTEN

Door middel van intensief onderzoek en gebruikerstesten brengt HÅG gebruikersbehoeften in kaart. De bevindingen uit dit onderzoek worden toegepast in het ontwerp van de bureaustoelen, waardoor deze makkelijk in gebruik zijn en zich aanpassen aan de manier waarop mensen willen werken. Nu én in de toekomst.

VOORDELEN VAN HÅG BUREAUSTOELEN

  • Bureaustoelen met een lange levensduur
  • Licht van gewicht
  • Stimuleren van actief zitten en beweging
  • Duurzaam geproduceerd
  • Innovatief Scandinavisch design
  • Hoge kwaliteit materialen

BESTEL JE HÅG BUREAUSTOEL EENVOUDIG BIJ OFFICEMANIA

We hebben een ruim assortiment HÅG bureaustoelen in onze webshop. Wil jij ook een HÅG bureaustoel aanschaffen? Bestel de HÅG bureaustoelen dan online bij OfficeMania of neem contact met ons op.