Wachtkamerstoelen

WACHT COMFORTABEL EN STIJLVOL OP ONZE WACHTKAMERSTOELEN

Wachtkamerstoelen maken het wachten aangenamer. Als klanten of patiënten in  jouw organisatie voor hun afspraak moeten wachten, dan zijn een paar goede wachtkamerstoelen geen overbodige luxe. Je biedt hiermee mensen comfort en het gevoel dat ze welkom zijn.

Wachtkamerstoelen
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 26

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren
Tonen Als: Foto-tabel Lijst

1-12 van 26

Pagina
STAAT JOUW PRODUCT ER NIET BIJ?

Niet ons hele assortiment staat op de site. We helpen je graag verder.

EEN WACHTKAMER FUNGEERT ALS VISITEKAARTJE

Naast het bieden van comfort en een hartelijk welkom, dragen de juiste wachtkamerstoelen bij aan de uitstraling van je bedrijf. De wachtkamer is immers een plek waar mensen behoorlijk wat tijd doorbrengen. En in deze tijd nemen zij elk detail van de wachtkamerruimte onder de loep. Deze ruimte kan er daarom maar beter goed uitzien! Het is het visitekaartje van jouw bedrijf. Want als de wachtruimte niet goed is, dan zal de service of kwaliteit ook wel niet goed zijn?

WACHTKAMERSTOELEN VAN OFFICEMANIA

Omdat wachtkamerstoelen zo bepalend zijn voor de sfeer in een wachtkamer, zijn ze stuk voor stuk zo ontworpen dat ze er interessant uitzien. Deze stoelen nodigen echt uit om op te zitten. Dit komt door de frisse kleurtjes, mooie stiksels en een speciaal frame. Het meubilair uit de Cell serie heeft bijvoorbeeld zo’n design dat deze stoelen en banken een heuse loungeplek vormen. De stoelen zijn in hoge en lage uitvoeringen verkrijgbaar en de stoffering is er in maar liefst 21 kleuren.

WACHTKAMERSTOELEN KOPEN BIJ OFFICEMANIA

Bij OfficeMania zit je goed voor de mooiste stoelen en wachtkamerbanken voor in de wachtkamer. Kleed de ruimte ook aan met veel groen: bloemen, planten of kleine boompjes. Geef je klanten of patiënten wat te lezen en presenteer deze overzichtelijk in onze tijdschriftrekken. Met een grote tafel erbij én goede koffie, maak je van de wachtkamer een plezierige plek om te zijn. Graag wat advies bij het aanschaffen van stoelen voor in de wachtkamer? We helpen je graag, want bij OfficeMania zijn we gek op inrichten. Bel ons op 026-7600170 of mail naar info@officemania.nl